Petra Nižetić i njezin suprug Frane Mastelić čak pola godine skrivali su sretne vijesti. Par čeka prvo dijete.

Galerija


Petra Nižetić i Frane Mastelić u siječnju ove godine otkrili su da očekuju prinovu u obitelji.

Vezani članci Petra Nižetić Otvoreno o tabu-temi: Petra Nižetić otkrila koja je najbolja stvar koju je učinila za brak i majčinstvo Dorin Zelenika Prelijepa domaća blogerica otkrila da čeka dijete s vratarom za kojeg se udala prije nekoliko mjeseci

Splitska voditeljica, producentica i modna blogerica Petra Nižetić i njezin suprug čak pola godine skrivali su sretne vijesti, podijelili su ih samo s najužom obitelji i bliskim prijateljima, a onda se vijest proširila Splitom.

A Petra je sada na Instagramu prvi put službeno pokazala zaobljeni trbuščić uz poduži status koji prenosimo u cijelosti.

"Danas se navršava 30. tjedan mog blaženog stanja. Nekako sam odlučila uživati u svojoj prvoj trudnoći i posvetiti se sebi i svojoj maloj obitelji na drugom kraju svijeta. Tako sam se na neko vrijeme skinula s društvenih mreža, a čitanje portala svela sam na minimum. Zauzvrat čitam knjige koje su godinama kupile prašinu, vezem macramé, prakticiram jogu, fotkam mrtvu prirodu, razgovaram na fiksni telefon i puštam svojoj bebi i sebi klasiku. Manje-više bavim se svim 'dosadnim' stvarima, kako i priliči jednoj trudnici. Drugim riječima zen. Iz tog gotovo pa bestežinskog stanja zadnjih su me tjedana prenule vijesti koje dolaze iz 'Lijepe naše' ili, da možda stvari nazovem pravim imenom, pa kažem 'Nasilne naše'. Svaka jezivija od one prethodne. Hashtag im pak zajednički #državajezakazala. Pih! Ništa nova! No nešto je ovoga puta drugačije. U pitanju su djeca. Četvero odjednom. Bačeni s balkona. Bacio ih rođeni otac.

Moj novopečeni majčinski mozak taj monstruozni čin još dandanas ne može procesuirati. Kao što se ne može pomiriti sa surovom činjenicom da je to samo kap u moru hrvatske zbilje o kojoj sad već svakodnevno čitam na Facebook grupi #spasime. E, pa došlo je 5 do 12. Žao mi je ko psu što ne mogu fizički podržati prosvjed #spasime koji će se održati ove subote 16. 3. u 11:55 na Trgu Kralja Tomislava u Zagrebu. Svim srcem, umom, glasom i bijesom sam s vama. Tko sve ide na prosvjed?" napisala je Petra iz San Francisca.

Podsjetimo, Petra i Frane u braku su od 2016. godine, a bračne zavjete izrekli su u Splitu. Upravo se zbog supruga Petra preselila na drugi kraj svijeta, a uskoro stiže kruna njihove ljubavi. 

Ovako je izgledao nekad, ali slavni Harry Potter danas je muškarac s dugom bradom i kosom