Sam Palmer iz problematične je obitelji, no Petri to ne smeta. Ecclestone je s njim dočekala Novu godinu.

Galerija


Nasljednica Bernieja Ecclestona pronašla je novu ljubav nakon burnog razvoda od Jamesa Stunta. Ovih dana Petra Ecclestone ne odvaja se od problematičnog Sama Palmera. Britanski mediji pišu kako je Palmer po struci električar, no bavi se prodajom rabljenih luksuznih automobila. Raspisali su se Britanci i o njegovoj problematičnoj obitelji.

Vezani članci Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: Getty) Bankrotirao problematični milijarder i bivši suprug Petre Ecclestone, no on tvrdi da ga to nimalo ne uzrujava Petra Ecclestone, James Stunt i Bernie Ecclestone (FOTO: Getty) Bernie uzvraća udarac! "Bio je pristojan čovjek kada je oženio moju kćer, a onda..."

Njegov otac je, naime, deset mjeseci bio u zatvoru zbog prevare, a šogor mu je odrobijao čak 12 godina zbog šverca kokaina. Petra je novog odabranika upoznala preko svog šogora Jamesa Rutlanda. Rutland je s njim već godinama dobar prijatelj. Zajedno su Tamara, James, Petra i Sam dočekali Novu godinu u Los Angelesu, a u listopadu su se zabavljali u Dubaiju.