Petra Ecclestone nedugo nakon razvoda od biznismena Jamesa Stunta viđena je na odmoru u Dubaiju s novim dečkom.

Galerija


Petra Ecclestone, 38-godišnja kći Slavice i Bernieja Ecclestonea, nedugo nakon razvoda od biznismena Jamesa Stunta viđena je na odmoru u Dubaiju s, čini se, novim dečkom.

Petra Ecclestone (Foto: Getty)
Petra Ecclestone (Foto: Getty)

Petra što prije želi iza sebe ostaviti traumatični razvod kroz koji prolazi. Od supruga, 35-godišnjeg biznismena Jamesa Stunta, rastaje se nakon šest godina naizgled idiličnog braka. Stunt ju je, tvrdi njezin odvjetnik, tukao i psihički maltretirao. Njihovo troje djece, Lavinia, Andrew i James trebali bi pripasti majci. Tijekom te privatne krize Petra se zbližila sa Samom Palmerom s kojim je otišla u Dubai na odmor.

Petra Ecclestone Stunt (Foto: Getty)
Petra Ecclestone Stunt (Foto: Getty)

Bivši električar Palmer danas se bavi preprodajom rabljenih luksuznih automobila, a neki članovi njegove obitelji imaju dosje, otac Michael deset je mjeseci bio u zatvoru zbog novčane prijevare 1998. godine kada je u džep spremio 42 tisuće funti za Mercedes koji nije isporučio, a šogor Anthony Wilson 2015. osuđen je na 12 godina zatvora zbog pokušaja krijumčarenja kokaina u Europu, piše The Sun. Petrin glasnogovornik još nije komentirao šuškanja o njezinoj novoj vezi.