Opa, kakav frajer!

Domaći glumac u izdanju u kakvom ga još nismo vidjeli: "Kad dođeš u srednje godine"

TLZP: Siniša Ružić kao Santa Esmeralda TLZP: Siniša Ružić kao Santa Esmeralda Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju TLZP: Siniša Ružić kao Santa Esmeralda Siniša Ružić - 4 Siniša Ružić - 2 Siniša Ružić i Ksenija Pajić Milan Štrljić i Siniša Ružić - 2 Milan Štrljić i Siniša Ružić - 1 Siniša Ružić Siniša Ružić Siniša Ružić +0 Siniša Ružić Galerija

Siniša Ružić objavio fotografiju na kojoj pozira na motoru koja je nastala na snimanju serije "Dar Mar" i otkrio čari svog glumačkog posla.

Osim što nas zabavlja u showu "Tvoje lice zvuči poznato", našeg glumca Sinišu Ružića pratimo i u hit-seriji "Dar Mar" u kojem igra ulogu zubara Krunu Bajića koji je ujedno i suprug šefice lokalne policijske postaje.

Pogledaj i ovo Aleksandra Prijović nije mogao šutjeti! Naš glumac u podužoj objavi rekao sve što misli o dolasku Aleksandre Prijović u Zagreb: ''Eto, ako se pitate tko je najveći problem Hrvatske trenutno...''

Siniša je sa svojim obožavateljima odlučio podijeliti dio atmosfere sa snimanja, a čini se kako tamo zabave nimalo ne nedostaje.

"Kad dođeš u srednje godine, nabaviš "pilu", ali samo na poslu. Zato postoji tv, film, kazalište i razne druge umjetnosti, da možemo bezopasno ostvarivati svoje snove", napisao je Siniša uz fotografiju na kojoj u kožnoj jakni pozira na motoru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siniša Ružić (@sinisa.ruzic)

Obožavateljima se svidio u takvom izdanju pa su ga i pohvalili.

"Dobar komad", "Bome lijepo", "Wow! Jako lijep motor", napisali su mu u komentarima.

Više o seriji "Dar Mar" pogledajte na službenoj stranici.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +0 Serija Dar Mar Celebrity Ekskluzivno otkrivamo detalje! Pogledajte bivšu predsjednicu na snimanju serije: Kako se snašla kao glumica?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene