Opa!

Kakav torzo ima najseksi hrvatski zet: Pohvalio se golišavim fotkama pa iznenadio obožavateljice!

Pedro Soltz Pedro Soltz Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz Pedro Soltz Pedro Soltz - 8 Pedro Soltz - 7 Pedro Soltz - 6 Pedro Soltz - 5 Pedro Soltz - 4 In Magazin: Pedro i Valentina - 10 Pedro Soltz In Magazin: Pedro i Valentina - 8 +19 In Magazin: Pedro i Valentina - 9 Galerija

Brazilac Pedro Soltz kojeg smo nedavno gledali u Plesu sa zvijezdama, na društvenim mrežama podijelio je fotografiju svog isklesanog tijela što je naišlo na odobravanje njegovih pratiteljica.

Poznati model, ali i pobjednik ovogodišnje sezone "Plesa sa zvijezdama" Pedro Soltz na društvenim mrežama podijelio je fotografiju s Pašmana na kojem vidno uživa.

Pogledaj i ovo Pedro Soltz "Ljepota života" Najpoznatiji hrvatski zet rastopio sve od slatkoće fotografijom koju je objavio: "Ma daaaaj, je li realna?"

Jedan od najseksi muškaraca na svijetu na fotografiji pozira na rubu bazena i sprema se za skok. U kratkim hlačicama pokazao je svoj isklesani torzo, ali i mišiće koji također nisu mogli proći neprimjećeno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pedro Soltz (@pedrosoltz)

Na drugoj objavi pohvalio se skokom u bazen koji je i više nego oduševljavajuć.

"Savršen", "Kakvo tijelo", "Kako si ti zgodan uh", "10/10", "Bravo", samo su neki od komentara ugodno izenađenih pratiteljica ispod ovako vruće objave.

Podsjetimo, Pedro je nedavno s Valentinom Walme odnio pobjedu u ovogodišnjoj sezoni ''Plesa sa zvijezdama'', a cjelokupna finalna emisija bila je nabijena emocijama zbog puno novih prijateljstava i četiri mjeseca koja su kandidati proveli zajedno.

Pedro je nakon proglašenja također bio vrlo emotivan pa nije mogao uopće govoriti dok je Valentina u svoje i njegovo ime zahvalila na pobjedi.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Isabella Viola Lindblom - 10 Isabella Viola Lindblom - 9 Isabella Viola Lindblom - 8 Isabella Viola Lindblom - 7 +14 Isabella Viola Lindblom - 6 Naslovnica Nekad je živjela san mnogih djevojaka, a onda je sav svoj život spakirala u ovaj gumenjak i sad živi u osami

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling i Brian Austin Green +6 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bujno poprsje istaknula je u rijetkom izlasku, umoran izraz lica posljedica je glasina o njezinu privatnom životu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene