Zavidna linija!

Pobjednik ''Plesa sa zvijezdama'' pokazao savršeno isklesani trbuh, a na vruće fotografije nisu ostali ravnodušni ni muški kolege!

Pedro Soltz - 5 Pedro Soltz - 5 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz - 5 Pedro Soltz - 6 Pedro Soltz - 4 Pedro Soltz - 3 Pedro Soltz - 8 Pedro Soltz - 1 Pedro Soltz - 2 Pedro Soltz - 7 Valentina Walme i Pedro Soltz Pedro Soltz, Valentina Walme +21 Pedro Soltz, Valentina Walme Galerija

Pobjednik showa ''Ples sa zvijezdama'' Pedro Soltz podijelio je vruću fotografiju svojih mišića, a kreativnih reakcija u komentarima nije nedostajalo.

Pobjednik showa ''Ples sa zvijezdama'' i sada još poznatiji hrvatski zet Pedro Soltz objavio je vruće fotografije na svom Instagram profilu, a pratitelji su na ove fotografije bili izuzetno kreativni.

Pogledaj i ovo Valentina Walme i Pedro Soltz još je pod dojmom Naša najseksi plesačica u hit-showu pobijedila je dečka i brata, pa je zgodnom Brazilcu poručila da ga voli!

Pedro je fotografirao sam sebe u ogledalu, a na sebi je imao samo traperice koje su bile spuštene dovoljno nisko da pokaže sve raskoši svog isklesanog trbuha.

''Spremanje za party'' napisao je Pedro u opis fotografije, a pratitelji i poznati prijatelji na ove bombe od fotografija nisu ostali ravnodušni.

''Znači dress code je Magic Mike za večeras. Samo da znam…'' napisao mu je komičar Ivan Šarić.

Nekadašnji konkurent u ''Plesu sa zvijezdama'' Matija Lovrec napisao je: ''Pojest će te komarci.. Ovaj, komarice!'', a jedan je pratitelj posebno nasmijao.

''A sine dragi, nisi normalan!'' komentirao je jedan pratitelj.

Najpoznatiji hrvatski zet za svoje je prijatelje i natjecatelje showa pripremio i posebnu večeru i zabavu, a od kandidata emisije dobio je i poseban poklon – potpisane plesne cipele na koje su svoj trag ostavili natjecatelji showa.

Pedro je fotografije cipelica objavio i na Instagram pričama, a na fešti je bila vesela atmosfera.

Sudeći po Instagram pričama drugih kandidata na slavlju je bila i Vlatka Pokos, a goste je zabavila i s nekoliko pjesama, dok su Pedro i mentorica Valentina za male obožavatelje izveli i jedan od plesnih pokreta.

Podsjetimo, Pedro je nedavno s Valentinom Walme odnio pobjedu u ovogodišnjoj sezoni ''Plesa sa zvijezdama'', a cjelokupna finalna emisija bila je nabijena emocijama zbog puno novih prijateljstava i četiri mjeseca koja su kandidati proveli zajedno.

Pedro je nakon proglašenja također bio vrlo emotivan pa nije mogao uopće govoriti dok je Valentina u svoje i njegovo ime zahvalila na pobjedi.

  1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Slamić Gudeljević Nina Slamić Gudeljević Nina Slamić Gudeljević Nina Slamić Gudeljević +6 Nina Slamić Gudeljević Nekad i sad Jedna od najljepših Hrvatica ovako je izgledala dok je žarila i palila pistom, a sada se pojavila nakon dugo vremena!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +7 Nives Celzijus - 6 Celebrity Nives Celzijus izazvala pomutnju fotkom s mlađom sestrom koja joj neodoljivo nalikuje: "Ne znaš koja je ljepša!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene