Tvoje lice zvuči poznato uskoro kreće. Marina Mamić radi transformacije, a kandidate je svojim umijećem već osvojila.

Galerija


Paola Valić Bekić jedna je od kandidatkinja u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Vezani članci Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica pobijedila (Foto: PR) Izvrsna Ana Vilenica uzela pobjedu! "Imala si taj njegov podrapan seksi glas, tu žestoku emociju" Paola Valić Bekić (Foto: Instagram) Paola ima novost: "Otupjela sam na bol. Kad rodiš prirodnim putem, bez epiduralne, onda..."

Peta sezona popularnog showa kreće u nedjelju na Novoj TV, a pripreme su u punom jeku. Na snimanjima je došlo i do nekih prijateljstava, pa se tako Paola pohvalila novom prijateljicom, šminkericom Marinom Mamić. Talentirana Marina poznata je kao netko tko radi sjajne maske, a svojim transformacijama redovito oduševljava Instagram.

Isto to radit će i s publikom TLZP-a, oduševiti ih svojim talentom. Počast joj je na spomenutoj društvenoj mreži odala i Paola. "Ova žena je čudo neviđeno i konačno imam čast da me sredila. Ne mogu uopće vjerovati da može napraviti takve transformacije. Ona je živi dokaz da se isplati vjerovati u snove. Skromna, simpatična, draga, pozitivna, talentirana i vrijedna", napisala je Valić Bekić. Marina je uzvratila komplimente, a čini nam se da je show već iznjedrio jedno lijepo prijateljstvo.

 

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.