U prvoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato, Paola Valić Bekić oduševila je sve. Reagirao je na njezin nastup i Željko Bebek.

Galerija


Paola Valić Bekić oduševila je u prvoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" imitacijom Željka Bebeka. Izvela je hit Bijelog dugmeta, "Ne spavaj mala moja", a za svoj nastup dobile je pohvale i od žirija. "Nedostajala si mi sve ove godine na sceni. Zaista sam osjetila Željka Bebeka, osjetila sam ga i u energiji. Nisi mogla bolje. Nadam se da ćeš ubuduće biti manje statična". Teško je biti žensko i Bebek, zaključio je Saša i komplimentirao nastup.

Vezani članci Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica pobijedila (Foto: PR) Izvrsna Ana Vilenica uzela pobjedu! "Imala si taj njegov podrapan seksi glas, tu žestoku emociju" Paola Valić Bekić (Foto: Instagram) Paola ima novost: "Otupjela sam na bol. Kad rodiš prirodnim putem, bez epiduralne, onda..."

Nastupom su bili zadovoljni i Mario Petreković te Damir Kedžo, a oglasio se i sam Bebek. Nije lako pjevati njegove pjesme, a kada je Paoli dao sve pohvale na njezinom Instagramu, voditeljica mu je presretna zahvalila! "Bravo Paola", napisao je kratko zadovoljni Bebek. Ne sumnjamo da ćemo od Paole vidjeti još puno sjajnih transformacija.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.