voli izdanja bez šminke

Nekoć najvatreniju plavušu uhvatili u rijetkom izlasku u javnost sa suprugom zbog kojeg se našla na udaru kritika

Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Pamela Anderson (Foto: Instagram) Pamela Anderson (Foto: Instagram) Pamela Anderson (Foto: Instagram) Pamela Anderson (Foto: Thomas SAMSON / AFP) Pamela Anderson (Foto: AFP) Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Pamela Anderson (Foto: AFP) Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) +0 Pamela Anderson (Foto: Getty) Galerija

Pamela Anderson snimljena je ovoga tjedna u rijetkoj šetnji sa suprugom Danom, a nije se bunila na pažnju paparazza koju je dobila.

Glumica Pamela Anderson i njezin suprug Dan Hayhurst klone se medija otkako su se vjenčali na Badnjak 2020. godine, no ovih dana par je bio meta paparazza u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson posebna čarolija! Bivša seks-bomba nakon radikalne odluke očarala prirodnom ljepotom u 57. godini: "Jednostavno ljepotica, divim se ovoj ženi"

Slavnu plavušu i njezina supruga fotografi su uhvatili u Malibuu dok su šetali psa, a u ležernom izdanju i bez trunke šminke Pamela je izgledala opuštenije no ikada te se nije bunila na pažnju koju su dobili.

Anderson se inače povukla s društvenih mreža te pokušava svoj život držati daleko od tabloida. Iznenadila je sve kada je objavila da se udala za svog tjelohranitelja Hayhursta, a suprugu s kojim je nedavno proslavila prvu godišnjicu braka navodno je razorila obitelj.

Hayhurstova bivša supruga obrušila se na Pamelu u medijima te ju je nazvala kućnom olupinom te je naglasila da joj je ukrala muškarca. Prema njezinim riječima, Dan je za Pamelu počeo raditi u jesen 2019. godine i rugao se njezinoj ludosti i zahtjevima. No sve se navodno promijenilo u prije dvije godine, kada su počeli sve više vremena provoditi zajedno.

Pamela je inače poznata po svom privatnom životu, a najpoznatija veza joj je ona s Tommyjem Leejem. Pamela i Tommy upoznali su se 1995. godine te su pred oltar stali nakon manje od tjedan dana veze, a u braku su dobili dva sina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene