zaljubljiva zečica

Pamela Anderson pred oltar je stala čak šesti put, iznenadit će vas tko je odabranik njezina srca!

Pamela Anderson (Foto: Instagram) Pamela Anderson (Foto: Instagram) instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Anderson (Foto: Instagram) Pamela Anderson (Foto: Getty) Pamela Anderson (Foto: AFP) +0 Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Galerija

Pamela Anderson zaljubila se u svog tjelohranitelja tijekom karantene, a par je stao pred oltar na Badnjak prošle godine.

Samo godinu dana nakon što je okončala brak koji je trajao 12 dana, Pamela Anderson ponovno je stala pred oltar. Objavila je da se udala za svog tjelohranitelja Dana Hayhursta.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson posebna čarolija! Bivša seks-bomba nakon radikalne odluke očarala prirodnom ljepotom u 57. godini: "Jednostavno ljepotica, divim se ovoj ženi"

Zvijezdi serije "Spasilačka služba" i bivšoj Playboyevoj zečici ovo je šesti brak, a u svog tjelohranitelja zaljubila se tijekom karantene. Anderson i Hayhurst vjenčali su se na Badnjak, a istaknuli su kako su zaljubljeni preko ušiju. "Upravo sam ondje gdje trebam biti, u naručju muškarca koji me voli", rekla je Pamela za Daily Mail.

Svečanu ceremoniju par je organizirao u Kanadi, odakle je platinasta ljepotica inače rodom. Istaknula je kako je vjenčanje bilo tradicionalno, no nisu imali previše gostiju zbog pandemije koronavirusa. Pamela je zablistala u bijeloj vjenčanici vintage stila koja je naglasila njezine bujne obline. Objavljeno je i nekoliko fotografija s vjenčanja, koje možete pogledati OVDJE.

Prije godinu dana Pamela se udala za Jona Petersa, no u braku su proveli tek 12 dana. Prvi put u bračnu luku je uplovila s Tommyjem Leeom s kojim ima dva sina. Nakon njega bila je u braku s Kidom Rockom, a zatim i s Rickom Salomonom, za kojeg se udala dvaput.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matt Le Blanc (Foto: Instagram) Celebrity Milijuni lajkova za najnoviju fotografiju Jennifer Aniston, svi su primijetili malu promjenu na koju se odvažila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene