borba s teškom bolešću

Legendarni roker zabrinuo iscrpljenim izgledom, no zbog jednog detalja se čini da mu je malo bolje

Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) +0 Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Galerija

Ozzy Osbourne, koji izbjegava medije i godinu dana je uspješno tajio da ima Parkinsonovu bolest, viđen je kako iz svoje kuće na Beverly Hillsu ulazi u automobil.

Ozzy Osbourne (72) prvi put je viđen u javnosti nakon što se njegova supruga Sharon Osbourne (68) morala boriti s optužbama za rasizam zbog čega je upitna njena sudbina u emisiji "The Talk". 

Pogledaj i ovo Sharon Osbourne Više ne nalikuje na sebe Supruga legendarnog rokera osvanula nikad mršavija i drukčijih crta lica, za nju su zabrinuti i prijatelji koje nije htjela slušati

Legendarni roker je izgledao jako umorno dok je iz svog doma na Beverly Hillsu ulazio u automobil, a bio je kao i inače u crnoj odjeći i držao je glavu pognutom. Ozzy se bori s Parkinsonovom bolesti, drugim oblikom koji uzrokuje bolove u živcima i poremećaj pokreta. Ovog puta je ipak viđen bez štapa s kojim si pomaže pri hodanju.

Frontmen Black Sabbatha je krio svoje zdravstveno stanje godinu dana, a u siječnju 2020. je o svemu progovorio u emisiji "Good Morning America". 

"Nije to smrtna presuda, ali utječe na živce u tijelu. To je kao da imaš dobar dan pa još jedan dobar dan i onda zaista loš dan", rekao je Ozzy. 

Roker izbjegava mediji i stoga nije komentirao ni optužbe protiv njegove supruge za rasizam. Sharon je prvo izazvala kontroverze kada je poduprla riječi britanskog voditelja Piersa Morgana koji je rekao da ne vjeruje ništa što je Meghan Markle rekla u intervjuu s Oprah Winfrey na CBS-u. 

Zanimljivo je da je tako narušila ugled televizijske mreže CBS za koju radi, a potom su se protiv nje pojavile optužbe za rasizam od strane bivših kolegica Julie Chen, Leah Remini i Holly Robinson Peete. Sharon je rekla za Daily Mail da je to laž i da je sve što tvrde s*anje, a još se ne zna kakva je sudbina nje i emisije "The Talk" u kojoj je suvoditeljica. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene