Teška godina

Slavni roker priznao da je prošao kroz pravi pakao, ali ne odustaje od rada ni zbog teške bolesti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ozzy Osbourne istaknuo je kako zna da ima Parkinsonovu bolest još od 2003. godine, no ne namjerava se nikada umiroviti što se glazbe tiče.

Legendarni rocker Ozzy Osbourne sjajno se drži nakon što je otkrio kako mu je protekla godina bila teška zbog Parkinsonove bolesti.

Pogledaj i ovo Ozzy Osbourne teško ga je i prepoznati Legendarni roker nije u stanju nastupati, novostima je rastužio obožavatelje: "Nikada ne bih mogao zamisliti da će ovako završiti"

"Prošle sam godine bio u jako lošem stanju zbog zdravlja. Imao sam operaciju kralježnice koja me dosta zeznula", rekao je Osbourne. Daily Mail javlja kako je glazbenik istaknuo da mu je čitava godina bila kao "prokleti pakao".

Zvijezda benda Black Sabbath istaknula je kako zna da ima Parkinsonovu bolest još od 2003. godine, a nije isti tip koji ima Michael J. Fox. "Blaža je varijanta bolesti od njegove, no svejedno je tu. Ne smijem bolesti dopustiti da me zaustavi", rekao je rocker.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'm doing a @reddit AMA TOMORROW at 10AM PT // 1PM ET! Get ready to ask me anything and everything #OrdinaryMan

A post shared by Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne) on

71-godišnji glazbenik je predstavio nedavno i nove pjesme, a istaknuo je kako se ne namjerava nikada umiroviti što se glazbe tiče. Smatra kako fanovima duguje novu glazbu i planira snimati i dalje.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Eddie Murphy (Foto: AFP) Paige Butcher, Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Paige Butcher, Eddie Murphy (Foto: Profimedia) +1 Paige Butcher, Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Celebrity Čak desetero djece dobio je s brojnim odabranicama svog srca, a sad uživa s 18 godina mlađom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene