Ricky Martin (FOTO: Instagram)
Ricky Martin (FOTO: Instagram)

Ricky Martin objavio je fotografiju na kojoj je potpuno nag.


Ricky Martin odlučio je dobiti dodatni publicitet prije koncerta u Las Vegasu, pa je tako na svojem profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj je potpuno nag.

Vezani članci Ricky Martin (Foto: Instagram) Godinama skrivao da je gay, a sada objavio fotografiju kćeri i 13 godina mlađeg partnera Nina Morić i Ricky Martin (Foto: Youtube screenshot) Prošlo je već 20 godina: U spotu jednog od najvećih hitova u glavnoj smo ulozi gledali zgodnu Hrvaticu

Naime, pjevač potpuno gol šeta po kupaoni, dok je fotograf sve snimio iz spavaće sobe. Rickyju se fotografija očito jako svidjela pa ju je odlučio objaviti na Instagramu.

Ricky Martin tako je pokazao svoju stražnjicu, dok je prednji dio prekrio ručnikom. Fotografija je u kratko vrijeme skupila gotovo pola milijuna lajkova, a tu je dakako i tisuće uglavnom oduševljenih komentara.

Martin je najpopularniji bio devedesetih prošlog stoljeća, a popularnost mu je znatno opala nakon što je priznao da je homoseksualac. Tada je izgubio brojne obožavateljice koje su maštale upravo o njemu.
 

 

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on