Holivudski glumac Owen Wilson ima buran ljubavni život, a sada je ponovno uhvaćen kako razmjenjuje poljupce s Caroline Lindqvist.

Galerija


Simpatičan plavokosi šarmer Owen Wilson obično se ne nalazi na listama najrazvratnijih muškaraca Hollywooda, no taj slavni glumac zapravo vodi dosta buran privatan život. 

Vezani članci Horor Užas, ne gledajte ako imate problema sa srcem! Cura je mislila da vidi nešto u mraku, a dečko joj nije vjerovao Owen Wilson i Caroline Lindqvist (Foto: Profimedia) Nikad se nije ženio, ali s tri različite žene ima troje djece. I s njom ima jedno, ali samo su prijatelji

Naime, u posljednjih je deset godina Owen ljubio cijeli niz ljepotica, a dobio je i troje djece - s tri različite žene. U siječnju 2011. rodio mu se sin u vezi s Jade Duell, no stvaranje obitelji glumcu bilo je jako stresno, pa se veza raspala godinu dana nakon rođenja dječačića. 

Sljedeća ljepotica koja je zarobila Wilsonovo srce bila je Caroline Lindqvist, s kojom je 2014. dobio još jednog sina, no ni s njom nije dugo izdržao. Par je stalno prekidao i mirio se, pa su na kraju zaključili kako je bolje da se rastanu za stalno jer bi inače njihov odnos mogao biti konfuzan za njihova sina. 

Owen nije časio časa, pa je 2018. dobio i svoje treće dijete, kćerkicu, sa sada bivšom djevojkom Varunie Vongsvirates. Navodno je za vrijeme svoje veze s Varunie stalno bio u romantičnom kontaktu s Caroline, a sada je opet viđen kako se upravo s njom ljubi u New Yorku dok doručkuju. 

Očito glumac ne može bez Caroline, a ni ona bez njega. Sve su si oprostili i sad ponovno pokušavaju biti prava obitelj.

Slavna pjevačica u 44. godini prvi put postala majka: Objavila slatku fotku, ali ime oca zasad nije otkrila