Holivudski miljenik Owen Wilson snima film u Hrvatskoj, a prošetao se i Stradunom. Pokušao se sakriti, no nije mu uspjelo.

Galerija


Holivudski glumac Owen Wilson snimljen je u šetnji dubrovačkim Stradunom nakon kišnoga dana. 

Vezani članci Tina Louise Zanimljivi dekoltei koji su obilježili ludu 2020. godinu: Neki su bili vrijedni divljenja, a neki su ipak izazvali zgražanje Owen Wilson, Salma Hayek (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Ovaj put se nisu uspjeli sakriti! Svjetski poznata glumačka imena od ranog jutra rade punom parom

Wilson se od znatižljenika pokušao sakriti tamnom šiltericom koja mu je skrivala lice, a kroz gomile turista provlačio se pognute glave ne bi li što neprimjetnije prošao kroz grad. 

Ipak, objektivima fotoaparata nije uspio pobjeći. 

Wilson se trenutačno nalazi u Hrvatskoj zbog snimanja filma "Bliss", u kojem glumi sa Salmom Hayek. Filmski set prvo je bio stacioniran u Splitu, a sada se preselio na sami jug Hrvatske. 

Salmi je ovo drugi posjet Lijepoj Našoj. U proljeće je boravila u Istri i Zagrebu, također zbog snimanja filma, tog puta s Ryanom Reynoldsom i Samuelom L. Jacsksonom. Lijepa glumica svojom najnovijom objavom na Instagramu dala je do znanja koliko joj je naša zemlja prirasla srcu pa je poručila "Volim te, Hrvatska".

Instagram senzacija bujnih oblina i minijaturnog struka oduševila vrućim fotkama iz Hrvatske