Rimska 'atrakcija'

U ovu sobu trenutno žele zaviriti svi svjetski paparazzi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hollywoodski glumac James Gandolfini preminuo je prije svega pet dana, a njegova soba u hotelu Boscolo Exedra Roma već je izdana novom gostu. I to, ni manje ni više, već djevojci njujorškog gradonačelnika.

Djevojka Andrewa Marka Cuoma, prvog čovjeka New Yorka, Sandra Lee, sobu u kojoj je James Gandolfini u 51. godini doživio srčani udar dobila je svega dva dana nakon njegove smrti. Sandra se itekako prestrašila pažnje koju je dobila nakon boravka u toj sobi pa se ubrzo odjavila iz hotela.

Podsjećamo, Gandolfinija je srčani udar uhvatio u kupaonici gdje je pao na pod i gdje ga je takvog pronašao sin.

Pogledaj i ovo Brie Larson i Alex Greenwald (Foto: AFP) Teški dani za glumicu Holivudski par otkazao vjenčanje, no razlozi vjerojatno nikada neće biti otkriveni

>> James Gandolfini - Objavljeni rezultati autopsije

'Sandra Lee je otišla iz hotela', izjavio je njezin glasnogovornik. 'Europski paparazzi su je konstantno opsjedali i tražili informacije o unutrašnjosti sobe u kojoj je gotovo preminuo Gandolfini', tvrdi glasnogovornik.

Lee sad krivi hotel zbog toga što nisu bolje zaštitili njezinu privatnost.

'Sandra je razočarana neprofesionalnošću hotelskog osoblja zbog curenja informacija o njezinom obiteljskom odmoru. Također je razočarana što joj nitko nije rekao da je smještena upravo u sobu u kojoj se dogodio tragičan događaj', tvrdi Sandrin glasnogovornik.

Podsjećamo, Gandolfinini je umro od srčanog udara u Italiji gdje je stigao kako bi sudjelovao na 59. Taormina filmskom festivalu koji se održava na Siciliji. Trebao je sudjelovati na okruglom stolu s talijanskim redateljem Gabrieleom Muccinom.

Srčani udar je doživio u hotelskoj sobi, a izdahnuo je u bolnici gdje ga je dovela Hitna pomoć.

Gandolfini ima sina Michaela s prvom ženom Marcy Wudarski od koje se razveo 2002. S modelom Deborah Lin vjenčao se 2008, a prošle godine dobili su i kćerkicu Lilianu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene