Nakon smrti

James Gandolfini - Objavljeni rezultati autopsije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Smrt slavnog glumca Jamesa Gandolfinija izdrmala je svijet, a ponajviše njegovu obitelj. Sada su stigli i službeni nalazi njegovog preranog odlaska.

Rezultati autopsije slavnog glumca Jamesa Gandolfinija objavljeni su u Rimu u Italiji. Prema službenim nalazima koje je odobrila njegova obitelj, glumac je umro od srčanog udara u svojoj 51.godini kako se i sumnjalo.

Pogledaj i ovo Robert Iler, James Galdofini, Edie Falco i Jamie-Lynn Sigler prošlo je 25 godina! Evo što se dogodilo s glavnim glumcima kultnih Sopranosa, neki više nisu s nama, a neki su odustali od glume zbog problema

'Danas smo dobili rezultate autopsije koja je utvrdila kako je James Gandolfinini umro od srčanog udara od prirodne smrti. Autopsija je ujedno pokazala i kako ništa drugo nije nađeno', stoji u priopćenju, donosi JustJared.com.

>> Novi detalji oko Gandolfinijeve smrti

'Svi smo shrvani njegovim odlaskom. James je bio sjajan suprug, otac dvoje djece, brat na kojega si uvijek mogao računati. Hvala svima na trenucima privatnosti u ovim teškim trenucima', poručila je njegova supruga u ime obitelji.

James Gandolfini u Italiju je stigao kako bi sudjelovao na 59. Taormina filmskom festivalu koji se održava na Siciliji. Trebao je sudjelovati na okruglom stolu s talijanskim redateljem Gabrieleom Muccinom. Prije nego li je umro razgovarao je s Marion Sestijem kako se veseli svojem talijanskom odmoru, a sada se sve promijenilo. Festival u Taorinu na kojem je trebao biti počasni gost, posvetit će večer slavnom glumcu kako bi se prisjetili njegovih najvećih uspjeha.

Gandolfini ima sina Michaela s prvom ženom Marcy Wudarski od koje se razveo 2002. S modelom Deborah Lin vjenčao se 2008, a prošle godine dobili su i kćerkicu Lilianu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene