Nataša Janjić i suprug Nenad Medančić postali su roditelji sinčića.

Galerija


Nataša Janjić prije nekoliko je dana postala majka.

Vezani članci Nataša Janjić i Nenad Medančić (Foto: Facebook) Domaća glumica objavila prvu fotografiju iz šetnje s novorođenim sinom i suprugom Nenadom Nataša Janjić (Foto: Instagram) Fatalna ljubav: Nataša Janjić objavila prvu fotografiju s tajnog vjenčanja

Domaća glumica i njezin novopečeni suprug Nenad Medančić postali su roditelji sinčića, a sretne vijesti potvrdio je ponosni tata na Facebooku.

"Kad te dočekaju ovakve čube sa balončićima. Ja tata", poručio je Nenad te dobio brojne čestitke. Nataša je sina donijela na svijet u jednog privatnoj zagrebačkoj klinici prošlog ponedjeljka.

Par nije htio otkriti ime pridošlice u obitelji, no zato ga je otkrila njihova prijateljica, koreografkinja Larisa Lipovac, poznata i kao bivša supruga glumca Gorana Navojeca.

"Sretan rođendan, beba Toni", pjevaju djeca u Larisinom videu u Instagram pričama. "Ovako mi slavimo dolazak naše prinove u babinjak. Puse mami i tati", napisala je Larisa te označila Natašu i Nenada kako ne bi bilo sumnje da se radi o nekom drugom djetetu.

Podsjetimo, Nataša i Nenad zajedno su tek nekoliko mjeseci, a upoznala ih je Marijana Batinić. Među parom je zaiskrilo već prve večeri, a ubrzo je glumica potvrdila sretne vijesti o prinovi.

Par se vjenčao oko Božića, no službena potvrda stigla je 1. siječnja 2019. godine na Instagramu kada je Nataša objavila fotografiju njihovog prvog bračnog poljupca iz jedne zagrebačke vijećnice.

"...jer sam znala da postojiš i znala da me tražiš. Ova najljepša 2018. nek nam se prelije na ostatak života i sve koje volimo", napisala je tada zaljubljena glumica.

Ljepotica i skandalima sklona zvijer: Bila je to prekrasna ljubavna priča koja je završila jako ružno

Prvo ju je prevario dok je bila trudna, a sad se spetljao s najboljom prijateljicom njezine mlađe sestre?

Zavoljeli su se na prvi pogled: Pepeo Karla Lagerfelda bit će dodan u urnu ljubavi njegova života