Domaća glumica potaknula je šuškanja o vjenčanju prije nekoliko dana.

Galerija


Za Natašu Janjić 2018. godina bila je posebno sretna.

Vezani članci Nataša Janjić Naša glumica podijelila predivan trenutak sa suprugom i kćerkicom: "Sve njegove žene stanu u zagrljaj!" Nataša Janjić i Nenad Medančić Domaća glumica napokon otkrila kada se točno udala za markantnog pazinskog ortopeda

Domaća glumica ne samo da očekuje svoje prvo dijete s ortopedom Nenadom Medančićem, već je sada potvrdila i kako se udala za njega u zagrebačkoj vijećnici.

Podsjetimo, Nataša je na sam Božić objavila fotografiju na kojoj par kiti jelku, a svima je za oko zapalo vjenčano prstenje na njihovim rukama. "Spontane su najbolje. Sretan Božić svima, ljubimo vas! Obitelj Medančić", napisala je glumica pored fotografije.

No, Nataša je tek prije nešto više od 2 sata na Instagramu potvrdila šuškanja o tajnom vjenčanju nakon što je objavila prvu fotografiju s istog. Na njoj par izmjenjuje strastven poljubac, a pored nje zaljubljena glumica je napisala: "...jer sam znala da postojiš i znala da me tražiš. Ova najljepša 2018a nek nam se prelije na ostatak života i sve koje volimo."

Za Natašinu trudnoću saznalo se početkom rujna prošle godine, a paru bi sinčić trebao stići svaki čas. Nataša i Nenad u vezi su tek nekoliko mjeseci, a upoznali su ih zajednički prijatelji, voditeljica Marijana Batinić i njezin suprug Matej, jer su smatrali kako su savršeni jedno za drugo, što se pokazalo istinitim.

Par se upoznao na večeri, a među njima je odmah zaiskrilo. Čestitke mladencima!

Zajedno su od 2013. godine, a paparazzi su ih tek sada uhvatili kako se ljube

Zbog ovog natpisa na majici javnost je uvjerena kako domaći par očekuje drugo dijete

Zavodnik koji je godinama skrivao seksualnu orijentaciju s partnerom dobio kćerkicu Luciju