Mediji iz Srbije prenose kako je Đorđe Balašević kao posljednju želju izrazio da još jednom čuje svoju suprugu Oliveru.

Galerija


Obožavatelji, prijatelji, kolege, političari, dugačak je popis osoba koji se pozdravljaju od legendarnog Đorđa Balaševića koji je danas preminuo u bolnici u Novom Sadu gdje se liječio od upale pluća, a bio je pozitivan i na koronavirus.

Vezani članci Olivera Balašević - 2 Đorđa su jednom pitali je li se ljubav s Oliverom potrošila, a njegov vam odgovor samo može izmamiti osmijeh na lice Olivera i Đorđe Balašević Ljubavna priča Đorđa i Olivere bila je filmska, a kada ju je zaprosio mislila je da je to jedna od njegovih šala: ''Smijala sam se kao luda''

Đorđe je prije tri dana bio primljen u bolnicu, a mediji u susjednoj Srbiji prenose kako je izvor blizak obitelji otkrio i njegovu posljednju želju prije odlaska na odjel intenzivne njege, a to je da čuje svoju suprugu Oliveru koja je bila ljubav njegova života.

Ona se nakon njegove smrti uspjela kratko oglasiti. Na rubu snage potvrdila je i sama tu tužnu vijest.

Za novosti.rs drhtavim glasom je izjavila da je kantautor preminuo i nakon toga više nije imala snage za bilo kakav razgovor.

Olivera i Đorđe vjenčali su se 1981. godine i roditelji su kćeri Jelene i Jovane te sina Aleksa.

Njihovu su ljubavnu priču mnogi opisivali kao filmsku, a ona mu je bila vječna inspiracija u stvaranju najljepših ljubavnih pjesama uz koje su odrastale generacije.

Upoznali su se još davne 1979. godine, a on je njihov susret u više navrata opisao filmskim. Upoznali su se slučajno, a od prvog se susreta nisu razdvajali duže od nekoliko dana. Često je isticao kako su sate provodili u šetnjama i razgovorima, a kada bi se morali odvojiti silno bi si nedostajali, a uskoro su svoju ljubav okrunili brakom. 

Nakon Balaševićeve smrti oglasila se njegova Olivera, drhtavog glasa i potpuno slomljena

Odlazak Panonskog mornara: Legendarni Đorđe Balašević preminuo u 68. godini