Maksim Garejev ubio je rusku blogericu Ekaterinu Karaglanovu.

Galerija


Istraga o ubojstvu ruske blogerice Ekaterine Karaglanove poznate i kao Ekaterine K, otkrila je kako ju je ubio 33-godišnji Maksim Garejev, prenose ruski mediji.

Vezani članci Policija dovodi osumnjičenog za ubojstvo u kuću u Gaćeleze Policija pokušava rekonstruirati ubojstvo u Gaćelezima. Susjedi tvrde: ''Bio je dobar čovjek, a ovaj je bio već u zatvoru'' Specijalna policija, ilustracija Cure detalji: Privedeni u slučaju ubojstva bankara prošli vojnu obuku, dosad se nisu spominjali u crnoj kronici

Njega su snimile nadzorne kamere u zgradi gdje je Ekaterina živjela, a razlog ubojstva bio je dogovor o cijeni seksualnih usluga koje mu je navodno trebala pružiti. Naime, istraga je pokazala da je blogerica, koja je radila i kao dermatolog u moskovskoj bolnici, pružala i eskort-usluge, i to kako bi skupila sredstva za studij medicine.

Maksim joj je život oduzeo u njezinu stanu, i to tako što joj je prerezao vrat i zadao joj više ubodnih rana po tijelu, a potom njezino tijelo pokušao staviti u kovčeg, što mu je samo djelomično uspjelo.

Policiji je priznao kako je Ekaterinu vidio na web-stranici koja nudi seksualne usluge, pišu ruski mediji.

Da joj se nešto dogodilo, posumnjali su njezini roditelji nakon što im nije odgovarala na telefonske pozive te su zamolili njezina standovaca da provjeri je li u stanu, što je dovelo do stravičnog otkrića. Policija istražuje njezin ljubavni život ne bi li otkrili počinitelja, što je potvrdio jedan od predstavnika zakona. Poznato je kako je nedavno prekinula vezu s 32-godišnjim ljubavnikom te započela novu s 52-godišnjim muškarcem s kojim je planirala put u Nizozemsku, piše Daily Mail.

Posljednja objava koju je Ekaterina objavila na društvenim mrežama jest ona od 22. srpnja s grčkog otoka Krfa. Pet dana kasnije pronađena je mrtva.

Naša plesna božica s koje je teško skinuti pogled otkrila nam je kakav je muškarac može osvojiti