Stravičan zločin

Mlada blogerica koju su uspoređivali s Audrey Hepburn pronađena mrtva, riječ je o ubojstvu

Ekaterina K (Foto: Privatni album) Ekaterina K (Foto: Privatni album) Foto: Privatni album

Ekaterina K pronađena je mrtva u svom stanu u Moskvi.

Mrtvo i razgolićeno tijelo slavne ruske blogerice, 24-godišnje Ekaterine K pronađeno je u kovčegu, u njezinu stanu u Moskvi. Policija je potvrdila kako joj je prerezan vrat te kako je imala više ubodnih rana po tijelu, prenosi Daily Mail.

Pogledaj i ovo showbuzz imao je tek 36 Poznati glazbenik poginuo u pucnjavi u rodnom gradu, policija potvrdila da su ga napali dok je kupovao u pekarnici

Ekaterinino tijelo položeno je u kovčeg u njezinu stanu, gdje se ubojstvo dogodilo, što je ustanovljeno nakon policijske istrage. Osim što je vodila popularan blog, ostvarila je uspješnu karijeru dermatologa te je bila savjetnica za seksualno zdravlje, a radila je u jednoj od gradskih bolnica. Na profilu na Instagramu, gdje je bila poznata pod imenom Katty, pratilo ju je više od 80 tisuća obožavatelja. Brojni su je uspoređivali s britanskom glumicom i modnom ikonom Audrey Hepburn.

Da joj se nešto dogodilo ,posumnjali su njezini roditelji nakon što im nije odgovarala na telefonske pozive te su zamolili njezina standovaca da provjeri je li u stanu, što je dovelo do stravičnog otkrića. Policija istražuje njezin ljubavni život ne bi li otkrili počinitelja, što je potvrdio jedan od predstavnika zakona. Poznato je kako je nedavno prekinula vezu s 32-godišnjim ljubavnikom te započela novu s 52-godišnjim muškarcem s kojim je planirala put u Nizozemsku, piše Daily Mail.

Posljednja objava koju je Ekaterina objavila na društvenim mrežama jest ona od 22. srpnja s grčkog otoka Krf. Pet dana kasnije pronađena je mrtva, a policija istražuje je li ljubomora bila glavni motiv strašnog ubojstva. Zasad još nitko nije uhićen.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) +2 Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Celebrity Ova žena nekad je bila seks-simbol '80-ih i fatalna plavuša koja je mamila uzdahe, znate o kome je riječ?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene