Ajoj

Otkriven razlog vjenčanja ali i i razvoda braka prsate glumice koji je potrajao samo 12 dana

Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Pamela Anderson (Foto: Instagram) +0 Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Galerija

Pamela Anderson i Jon Peters rastali su se nakon samo 12 dana braka, a njezini su prijatelji otkrili pozadinu te priče.

Čini se kako je brak Pamele Anderson i Jona Petersa od samih početaka bio osuđen na propust nakon samo 12 dana i to jer je njezino srce jednostavno bilo preotvoreno u trenutku kada je prihvatila njegovu iznenadnu bračnu ponudu.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson - 2 "Poprilično jednostavna" Pamela Anderson otkrila je pratiteljima tajnu svog besprijekornog prirodnog izgleda, evo čime je zamijenila šminku

Naime, njezini prijatelji tvrde da je 52-godišnja Pamela bila emocionalno osjetljiva i da je na prosidbu pristala nakon što se vratila s jednomjesečnog duhovnog čišćenja u Indiji.

"Pamela nije na istoj valnoj dužini kao drugi ljudi. Ima veliko srce i voli jako, brzo i čvrsto. Vratila se s puta i Jon joj je rekao "volim te, vjenčajmo se" i ona mu je rekla na to "ok", izjavio je njezin prijatelj za Page Six.

Pamela je sa 73-godišnjim Jonom izlazila i prije 30 godine, no isti izvor tvrdi da je Pamela shvatila kako je učinila ogromnu pogrešku udavši se za bivšeg dečka koji je zapravo opsjednut sa slavom.

"Pamela je osjećala njegovu frustraciju jer je željela biti financijski neovisna. Počeo je obavljati pozive za njezinu karijeru i htio je da glumi u filmovima koje on radi, stvari koje ona nije željela", izjavio je izvor.

Pamela i Jon odlučili su se vjenčati u Malibuu nakon tajne i vrlo kratke romanse, a na intimnoj ceremoniji prisutna su bila njihova djeca. Vijest je potvrdio sam Jon, koji je izjavio da su on Pamela bili zajedno nekoliko mjeseci.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +0 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Uhvatili je: Severina zapratila pa ubrzo otpratila novu osobu na Instagramu, Igor nije bio jedini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene