Ima ljubavnicu

Otkriven razlog prekida slavnog para, a taj razlog je zgodan i plav...

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Otkriveno je tko je žena koja je kriva za razlaz slavnog para...

Vijest o razilaženju jednog od najuvrnutijih holivudskih parova, Tima Burtona i Helene Bonham Carter, iznenadila je mnoge, a sada je otkriven i razlog prekida.

Pogledaj i ovo Helena Bonham Carter (Foto: Profimedia) Skroz svoja Život ove neobične dame potresali su skandali i tragedije, a prepoznatljiva je po svom bizarnom stilu

Kako piše Daily Mail, razlog prekida je druga žena, točnije Burtonova asistentica Berenice Pecival koja sa slavnim redateljem surađuje već tri godine. Upravo je ona misteriozna žena koju su paparazzi prošle godine uhvatili u Burtonovom zagrljaju, a navodno je ona bila 'važan faktor' tijekom donošenja odluke o prekidu. Unatoč tome, Helena se jako trudila spasiti njihovu vezu.

Rastaju se Tim Burton i Helena Bonham Carter

'Mislila je da Tim prolazi kroz krizu srednjih godina i dala mu je prostor da to izbaci iz sebe. No, to se nikad nije dogodilo pa je odlučila okončati vezu', otkrio je izvor.

Navodno Berenice već živi s Burtonom u zajedničkom stanu u Londonu, a s njima je i njezin 9-godišnji sin. 'Berenice govori svojim prijateljima da je sretna, zaljubljena i da vidi svoju budućnost uz njega. Tim se prema njezinom sinu odnosi zaštitnički i s velikom ljubavlju, a Berenice ga već zove svojim dečkom', otkrio je izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene