Šokirali sve

Bili su kao stvoreni jedno za drugo, a sada se rastaju nakon 13 godina!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavni hollywoodski par, za koji su svi smatrali da su jedan od najboljih i najotkačenijih slavnih parova, je pred razvodom!

Američki redatelj Tim Burton i britanska glumica Helena Bonham Carter rastali su se nakon trinaest godina zajedničkoga života, priopćio je glumičin glasnogovornik.

Pogledaj i ovo Helena Bonham Carter (Foto: Profimedia) Skroz svoja Život ove neobične dame potresali su skandali i tragedije, a prepoznatljiva je po svom bizarnom stilu

'Tim Burton i Helena Bonham Carter prijateljski su se razišli ove godine, ali su ostali prijatelji i nastavit će zajedno odgajati djecu Billyja Raymonda, rođenog 2003., i Nell, rođenu 2007.', kratko je priopćio glasnogovornik.

Što će Helena Bonham Carter reći? Tim Burton uhvaćen u poljupcima s drugom!

56-godišnji Burton, jedan od najboljih američkih redatelja, proslavio se potkraj osamdesetih filmovima 'Bubimir', 'Batman' i 'Batman se vraća'. Među njegovim brojnim filmovima, u kojima gradi jedinstven svijet prepun gotičkih i fantastičnih motiva, posebno se ističu kultni 'Edward Škaroruki', 'Sanjiva dolina' i 'Mars napada'.

Redatelj poznat po raščupanoj kosi i plavim naočalama i njegova omiljena glumica upoznali su se na snimanju filma 'Planet majmuna' iz 2001. Nakon toga, Helena Bonham Carter glumila je u svim njegovim filmovima, među kojima su 'Krupna riba', 'Charlie i tvornica čokolade' i 'Alisa u zemlji čudesa', ali ne i u najnovijem filmu 'Big Eyes' koji se u četvrtak počinje prikazivati u SAD-u.

Par je postao poznat po svojem načinu života, a posebno po tome što su živjeli u odvojenim kućama u Londonu.

Burton, veliki prijatelj Johnnyja Deppa koji u njegovim filmovima glumi od početka karijere, dugo je živio s glumicom i manekenkom Lisom Marie koja je također glumila u nekoliko njegovih filmova. (HINA)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene