prvo dijete

Lijepa supruga domaćeg nogometaša potvrdila nagađanja i pokazala trudnički trbuščić

Izabel Kovačić Izabel Kovačić Sanja Jagatić 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Izabel Kovačić Galerija

Izabel Kovačić sa svojom sestrom vodi brend dječje odjeće od organskih materijala, a u novoj kampanji pokazala je trudnički trbuh.

Nedavno je objavljeno da će Izabel i Mateo Kovačić krajem ljeta ove godine postati roditelji, a lijepa supruga našeg nogometaša sada je pokazala i trudnički trbuščić.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Pohvalila se novom kolekcijom brenda dječje odjeće od organskih materijala koji je pokrenula sa svojom sestrom, a na fotografijama pozira i ona.

"Ovo je kolekcija na kojoj smo dugo radile i koju smo vrlo pažljivo smišljale. Kako smo i same pobornice slow fashiona, vlastitim brendom pokušavamo svoje kupce educirati o važnosti kvalitete i čistoće materijala koju kupuju i stavljaju na svoju kožu i kožu svoje djece. Upravo zbog toga naša je odjeća izrađena od 100 % organskog pamuka koji svojim sastavom jamči nevjerojatnu mekoću i podatnost", izjavila je Izabel Kovačić, suvlasnica brenda lunilou.

Slavni domaći par sretnu vijest nije mogao držati samo za sebe, a nova kolekcija njezina brenda otkrila je ono o čemu se tjednima nagađalo u domaćoj javnosti. Par se vjenčao 2017., a zajedno su 10 godina.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace (Foto: AFP) Donatella Versace (Foto: AFP) +1 Donatella Versace (Foto: Profimedia) Celebrity Na fotografijama iz 90-ih ova je žena prava prirodna ljepotica, danas je priča potpuno drugačija – šokira dramatičnom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene