Izabel Kovačić sa svojom sestrom vodi brend dječje odjeće od organskih materijala, a u novoj kampanji pokazala je trudnički trbuh.

Galerija


Nedavno je objavljeno da će Izabel i Mateo Kovačić krajem ljeta ove godine postati roditelji, a lijepa supruga našeg nogometaša sada je pokazala i trudnički trbuščić.

Vezani članci Izabel Kovačić - 1 Prelijepi doček kod kuće za Izabel Kovačić i njenog sinčića Ivana: Pohvalila se raskošnim prizorom Izabel i Mateo Kovačić Izabel Kovačić otkrila tradicionalno ime koje su ona i suprug Mateo odabrali za sina

Pohvalila se novom kolekcijom brenda dječje odjeće od organskih materijala koji je pokrenula sa svojom sestrom, a na fotografijama pozira i ona.

"Ovo je kolekcija na kojoj smo dugo radile i koju smo vrlo pažljivo smišljale. Kako smo i same pobornice slow fashiona, vlastitim brendom pokušavamo svoje kupce educirati o važnosti kvalitete i čistoće materijala koju kupuju i stavljaju na svoju kožu i kožu svoje djece. Upravo zbog toga naša je odjeća izrađena od 100 % organskog pamuka koji svojim sastavom jamči nevjerojatnu mekoću i podatnost", izjavila je Izabel Kovačić, suvlasnica brenda lunilou.

Slavni domaći par sretnu vijest nije mogao držati samo za sebe, a nova kolekcija njezina brenda otkrila je ono o čemu se tjednima nagađalo u domaćoj javnosti. Par se vjenčao 2017., a zajedno su 10 godina.

Na fotografijama iz 90-ih ova je žena prava prirodna ljepotica, danas je priča potpuno drugačija – šokira dramatičnom pojavom!