Ozbiljno je

Otkrili tko je misteriozni mladić kojeg je ljubila proslavljena glumica, upoznala ga je i s roditeljima

Emma Watson (Foto: Profimedia) Emma Watson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Watson (Foto: Profimedia) Emma Watson (Foto: Profimedia) Emma Watson (Foto: Getty Images) +0 Emma Watson (Foto: Profimedia) Galerija

Leo Alexander Robinton i Emma Watson prošlog su listopada punili medijske stupce svojim poljupcima, a tek sada je otkriveno tko je misteriozni mladić.

Nakon nekoliko tjedana nagađanja napokon je otkriveno koga ljubi glumica Emma Watson. Radi se o kalifornijskom poduzetniku Leu Alexanderu Robintonu, javlja Daily Mail.

Pogledaj i ovo Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) A bili su zakleti neprijatelji Ona je bila slatka štreberica, on žgoljavi zlikovac, danas svojim izgledom baca u trans obožavateljice, ali i otkriva detalje o njihovoj romansi

Watson su uhvatili dok je ljubila misterioznog mladića u Londonu u listopadu prošle godine, a konačno je otkriven i njegov identitet. Kako javljaju britanski mediji, glumica je novog dečka već upoznala i sa svojim roditeljima, Jacqueline i Chrisom.

"Emma i Leo su napravili sve što je u njihovoj moći da vezu drže podalje od medija. Nakon što su ih uhvatili kako se ljube, Leo je obrisao sve svoje profile na društvenim mrežama kako bi zaštitio njihovu vezu", kaže izvor blizak paru.

Dodaje da je Ema ozbiljna u vezi novoga dečka.

Emma Watson prije nekoliko dana je proslavila 30. rođendan, a britanska glumica proslavila se ulogom Hermione Granger iz serijala o Harryju Potteru.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Allen (Foto: Getty Images) Lily Allen (Foto: Getty Images) Lily Allen (Foto: Getty Images) Lily Allen (Foto: Getty) +1 Lily Allen (Foto: Profimedia) Celebrity Pjevačica je prvo izazivala u toplesu, a sad je fanove počastila fotkom na kojoj je potpuno gola

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene