Emma Watson, zvijezda filmova o Harryju Potteru, odbija fotografiranje s obožavateljima jer ne želi da svi znaju njezinu lokaciju i s kim se druži kad to objave na društvenim mrežama.

Galerija


Britanska glumica Emma Watson slavi 30. rođendan, a mnogi ju pamte kao Hermionu Granger iz serijala Harry Potter. 

Vezani članci Film Male žene Priča o četiri mlade žene: Trudna je snimala film koji je u utrci za Oscara, a to nitko sa seta nije znao Emma Watson (Foto: Profimedia) Je li konačno pronašla pravog? Zvijezda hit-filma snimljena kako ljubi misterioznog muškarca

Naime, tu je ulogu odigrala već s 11 godina i stekla svjetsku slavu. Vjerojatno nikada neće nadmašiti taj lik štreberice i prijateljice čarobnjaka Harryja Pottera koji su zavoljeli i djeca i odrasli. 

"Bilo mi je zastrašujuće što sam toliko slavna jer sam bila pod povećalom javnosti. Svi su me nešto ispitivali, a mene je strašio toliki interes koji su imali za mene", ispričala je Emma kako je biti dječja zvijezda. 

Svojedobno je rekla kako nakon uloge u franšizi Harry Potter ne mora više nikada raditi ako ne želi. Naime, zaradila je oko 60 milijuna dolara. 

Iako je Britanka, glumica se zapravo rodila u Parizu i nešto malo govori francuski jezik. Roditelji su joj odvjetnici, a razveli su se dok je bila dijete, pa je živjela s majkom i vikende provodila s ocem. Zbog razvoda roditelja ima i tri polubrata i dvije polusestre. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ad Our closets impact the planet and climate more than you might realize, which is why I am proud to partner with @thredUP to launch their new Fashion Footprint Calculator (link in bio!) They created an easy to use tool, and I’m so excited to help people discover the carbon impact of their wardrobes, and steps you can take to lighten your fashion footprint. They’ll tell you what your fashion footprint is equivalent to a number of flights, exactly how many pounds of CO2 it produces and how you fare compared to an average consumer. Small changes, such as thrifting instead of buying new, supporting sustainable brands, and air-drying your clothes, can make a HUGE difference. My friends at @goodonyou_app are also included in the directory at the end of the quiz, where you can get more info on the impact of your fashion choices. Also, if you don’t know @thredUP, they are one of my favourite online thrift stores. They make it incredibly easy to find any brand and style secondhand at up to 90% off est. retail, from high street brands to some of my favourite designers. I love their mission to inspire us to think secondhand first and create a more circular fashion future. (P.S. they are just shipping to U.S. and Canada currently, but the Calculator is available to everyone!) Find out your fashion footprint by clicking the link in my bio, or heading to thredup.com/quiz to make a difference for the planet! #fashionfootprint ❤️🌸👗

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

Unatoč glumi Emma nije zapustila školovanje i išla je na fakultet u Americi tvrdeći da tamo veću slobodu pri odabiru kolegija. Glumica je prvostupnica engleske literature, a osim toga ima certifikate za instruktora joge i meditacije. 

Osim što je za Watson kada je bila dijete bio izazov odigrati Hermione, imala je poteškoća 2014. na snimanju filma "Noah". Naime, redatelj Darren Aronofsky zabranio je plastične boce s vodom na setu, pa je glumici pozlilo i dehidrirala je. No Aronofskyja to nije zabrinulo, nego joj je rekao da to iskoristi za ulogu. 

Inače, Emma odbija fotkanje s obožavateljima jer ne želi izgubiti svoju privatnost. "Netko to objavi i stavi našu lokaciju i ubrzo cijeli svijet zna gdje sam. Vide kako sam obučena i s kim sam. Ne volim da me prate", zaključila je.