Enrique Iglesias trebao je nastupiti u Areni Zagreb 1. prosinca ove godine, međutim prodaja karata nije moguća.

Galerija


Na službenoj stranici Eventima od danas stoji vijest da kupovina ulaznica za koncert Enriquea Iglesiasa u zagrebačkoj Areni nije moguća, i to samo 20 dana prije zakazanog koncerta.

Naime, Enrique je koncert trebao održati 1. prosinca s početkom u 20 sati, a ova je vijest razočarala njegove obožavatelje.

"Poštovani kupci, trenutno kupovina ulaznica nije moguća zbog organizacijskih promjena vezanih uz koncert Enrique Iglesiasa.
Nastojat ćemo pružiti nove informacije u što kraćem roku. Hvala Vam na razumijevanju", piše na stranici Eventima.

Ovo je trebao biti Enriqueov treći koncert u Hrvatskoj, nakon što je u Zagrebu nastupio 2002. godine i 2015. godine, u sklopu turneje "Sex And Love" kada je proslavio i svoj 40. rođendan. Aktualna turneja imena “All the hits Live” u Zagreb je trebala dovesti novu, raskošnu produkciju, fantastičnog Enriquea i sjajnu energiju.

Enrique je glazbenik, autor, glumac, vlasnik dvaju Grammyja i osvajač mnogih drugih glazbenih nagrada. Ovaj latino lover, koji je prodao više od 100 milijuna albuma, ima milijune obožavatelja diljem svijeta, više od 2,6 milijardi pregleda samo jedne pjesme na You Tubeu "Bailando'', u Zagrebu će još jednom prirediti pravi show. Njegovi su hitovi više od 70 puta dosegli broj jedan na Billboardovoj ljestvici, surađivao je sa mnogim svjetskim glazbenicima, ostvario zavidnu karijeru koja traje već godinama.

S turnejom “All the hits Live” Enrique je već nastupao u Pragu, Budimpešti, Ljubljani, Oslu, Ateni, Kopenhagenu i Lisabonu. Samo je u Kijevu prodao ukupno 75.000 ulaznica za jedan koncert, a karte za zagrebački koncert bile su u prodaji od ožujka. 

Priznala da muku muči s kilogramima, a onda zablistala u nikad pripijenijoj seksi haljini