mnogi mu proturječe

Ima 26 godina i 29 milijuna dolara na računu, a iako je rođena sa zlatnom žlicom, njezin tata sada tvrdi da je sve zaradila sama

Gigi Hadid (Foto: AFP) Gigi Hadid (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Hadid (Foto: AFP) Gigi Hadid (Foto: AFP) Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Gigi Hadid kao dijete (Foto: Profimedia) Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Gigi Hadid (Foto: Profimedia) +0 Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Galerija

Mohamed Hadid u objavi na Instagramu koju je posvetio svojoj kćeri Gigi tvrdi da je ona samoostvarena milijunašica i da joj nikada nije dao ni novčića.

Gigi Hadid (26) već godinama je jedan od najzaposlenijih supermodela u svijetu i na pistu se vratila samo šest mjeseci nakon što je rodila kćer Khai, koju je dobila s pjevačem Zaynom Malikom (28).

Pogledaj i ovo Gigi Hadid i Bradley Cooper Nema više skrivanja! Holivudski miljenik žena i slavna manekenka konačno potvrdili ono o čemu se mjesecima šuškalo

Rođena u bogatoj obitelji, i njezina mama Yolanda također je bila uspješna manekenka, a zaradila je i snimajući reality show "The Real Housewives of Beverly Hills", dok je njezin otac Mohamed trgovac nekretninama čije se bogatstvo procjenjuje na stotine milijuna dolara.

No iako su roditelji njoj i njezinoj sestri Belli, koja je također top-model, omogućili lagodno odrastanje, Gigi je svoje bogatstvo, koje prema zadnjim procjenama iznosi oko 29 milijuna dolara, stekla potpuno sama, kako je sada na Instagramu otkrio njezin otac.

Mohamed je podijelio niz njezinih fotografija uz koje je pobrojio nepoznate zanimljivosti iz njezina života i nahvalio ju.

"Kojih 20 stvarni niste znali o Gigi Hadid? 1. Samostalno se obogatila i nikada nije uzela ni dolara od svojih roditelja", započeo je svoj hvalospjev ponosni tata, a iako nije do kraja nabrojio svih 20 zanimljivosti, otkrio je i da Gigi bila uspješna odbojkašica, da je nakon srednje škole primljena na studij forenzičke psihologije u New Yorku i da je snimila više naslovnica Voguea od ijedne druge manekenke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mohamedhadid. (@mohamedhadid)

No njegova je objava potaknula lavinu kritika.

"Samoostvarena? Mama joj je model, zbog čega je i on uspjela u poslu, a ti su multimilijunaš koji prodaje luksuzne vile. Gigi je rođena bogata", "Lako se obogatiti kada imaš bogate roditelje koji su ti sve omogućili u životu", "Kakve gluposti, pa ona je rođena sa zlatnom žlicom u ustima", pisali su mu pratitelji koje je razljutila njegova tvrdnja.

Mnogi su se prisjetili i lukuznog njujorškog stana u kojem je Gigi živjela tijekom studiranja i koji je prikazan u realityju njezine mame, a kasnije je prodan za 2,3 milijuna dolara.

Sa sličnim osudama suočila se i Kylie Jenner kada ju je časopis Forbes 2018. godine proglasio najmlađom samoostvarenom milijarderkom, no ta joj je titula ipak oduzeta nakon što se doznalo da je lažirala zaradu kako bi njezin brend djelovao profitabilnije. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene