procurile i fotke

Govorio je kako je sinova slava presudila njegovu prvom braku, a sada mu je upravo on bio kum na drugom vjenčanju

David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Galerija

Otac Davida Beckhama vjenčao se drugi put protekle subote u Londonu, a vjenčani kum mu je bio upravo slavni sin.

Otac bivšeg nogometaša Davida Beckhama, 73-godišnji Ted, ponovno je stao pred oltar protekle subote, a osvanule su i prve obiteljske fotografije novopečenog bračnog para. 46-godišnji David nasmiješeno je pozirao za obiteljsku fotku sa svojim ocem, njegovom novom suprugom Hilary (62) te njezinom kćeri Charlotte. Sretna obitelj pozirala je ispred božićnog drvca, a fotografije koje je objavio Daily Mail možete pogledati OVDJE.

Pogledaj i ovo David Beckham Radi se o ogromnoj svoti David Beckham na sudu s holivudskim glumcem, tvrdi da ga je bivši prijatelj oštetio za milijune funti dok su surađivali

"Ted i Hilary su s veseljem potvrdili da su se vjenčali na privatnoj ceremoniji u Londonu prošle subote okruženi najužom obitelji. Uz Teda su bila sva njegova djeca i unici, s uz Hilary je bila njezina majka te kćer Charlotte. Tedov kum je sin David, a Hilary je u ulozi djeveruša imala Charlotte, Francescu i Harper. Par je otišao na medeni mjesec izvan države", stoji u službenom priopćenju obitelji.

Davidovu ocu ovo je drugi brak, a od njegove majke Sandre rastao se 2002. nakon 33 godine braka. Na vjenčanju u subotu je bila cijela slavna obitelj Beckham osim najstarijeg sina Victorije i Davida, Brooklyna (22) koji je bio u SAD-u.

Izvori bliski obitelji ističu kako Ted i Hilary nisu htjeli raditi veliko vjenčanje zbog cijele situacije s pandemijom, no presretni su što su si nakon nekoliko godina veze napokon izrekli sudbonosno "da". Zaruke su objavili u ožujku prošle godine, a sretni par u vezi je od 2019. godine.

Prije nekoliko godina Davidov je otac u svojoj autobiografiji istaknuo kako je svjetska slava njegova sina presudila braku s prvom suprugom. "Sav stres i sva pažnja koju smo dobivali nije bila laka. To nije bio svijet na koji smo navikli i teško nam se sa svime bilo nositi. Mislim da nismo bili spremni na to i nismo uspjeli održati naš brak", napisao je u knjizi.

Ted i Sandra Beckham uz Davida imaju još dvoje djece, kćeri Lynne (49) i Joanne (39). Njihov brak se raspao u trenutku kada je David imao probleme u tadašnjem klubu Manchester United.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jole - 7 In Magazin: Jole - 6 In Magazin: Jole - 5 In Magazin: Jole - 4 +9 In Magazin: Jole - 2 inMagazin Jole nam je otkrio kako je doznao da su Hana Huljić i Petar Grašo u vezi: ''Ma ja sam to znao mjesecima prije njih!''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Banfić Ivana Banfić: Celebrity +0 Ivana Banfić Nekad i sad Isplivale pomalo zaboravljene fotke Maje Šuput i Ivane Banfić, prije 14 godina ovako se tulumarilo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene