Princ Harry i Meghan Markle božićne blagdane htjeli su provesti kod njezinih, no kraljica Elizabeta II. imala je druge planove.

Galerija


Meghan Markle i princ Harry jedva su dočekali božićne praznike da pobjegnu iz Velike Britanije.

Vezani članci Meghan Markle Uskoro će biti otkriveno zašto su Meghan i Harry napustili kraljevsku obitelj: ''Promijenit će se mišljenja mnogih'' Kraljica Elizabeta II. Kraljica Elizabeta je na mukama: Proživljava bolne trenutke i boji se za opstanak britanske monarhije

Plan je bio da malena kraljevska obitelj u prosincu "pobjegne" u njezinu rodnu Ameriku kako bi provela božićne blagdane s njezinom obitelji, no kraljica Elizabeta II. ponovno im je "opalila šamar".

Šuška se kako se obitelj na taj potez odlučila kako bi se Meghan maknula od nemilosrdnog pritiska britanskih medija koji se već mjesecima vrši na nju, no 93-godišnja kraljica pokazala je još jednom da ni ona nema milosti te je kraljevskom paru poručila da se vrati na posao.

Naime, palača je na početku podržala njihovu želju za odmorom, a onda se kraljičin sin, princ Andrew, upleo u veliki pedofilski skandal zbog povezanosti s pokojnim milijaderom Jeffreyjem Epsteinom, vođom velikog pedofilskog lanca, zbog kojeg ga je kraljica razriješila kraljevskih dužnosti.

Osim toga, njezin suprug, 98-godišnji princ Phillipe je hospitaliziran te mu je zdravlje sve lošije, pa kraljica želi podršku svih članova uže obitelji, ali i pozitivni PR za obitelj

"Meghan i Harry su pobjegli u najgore moguće vrijeme i to nije dobro sjelo ostatku obitelji. Kraljica zato od njih sad zahtijeva da se vrate na posao čim prije", otkrio je nepoznati izvor za britanske medije.

U međuvremenu se saznalo kako je obitelj prije nekoliko tjedana pobjegla u Kanadu, a ne u SAD, ali i da se vraćaju kući pa se čini da gdje ima dima, ima i vatre!

Novopečeni domaći par otkrio hoće li Božić provesti zajedno i koji to poklon on ne smije dobiti