Za Blancu Blanco saznalo se na dodjeli Oscara 2017. godine zbog scene s crvenog tepiha.

Galerija


Dodjelu Oscara 2017. godine obilježila je i jedna golišava situacija.

Vezani članci Brie Larson (Foto: Getty) Ova se glumica opako trudila kopirati Angelinu Jolie i njezinu "poludjelu" nogu s dodjele prije 7 godina Jason Momoa, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Par koji se rijetko pojavljuje u javnosti na poseban način odao počast nedavno preminulom dizajneru

Za nju se, vrlo vjerojatno namjerno, pobrinula poprilično nepoznata glumica Blanca Blanco koja je time dobila toliko željenih 5 minuta slave.

Naime, 38-godišnja glumica se na crvenom tepihu slavnih Oscara spomenute godine pojavila u žutoj haljini koja je u jednom trenutku otkrila njezino međunožje. Da stvar bude zanimljivija, dok je ona pozirala fotografima, sa strane ju je ponosno fotorafirao 69-godišnji dečko John Savage s kojim je godinama u skladnoj vezi.

Godinu dana kasnije, glumica je ponovno šokirala odabirom haljine na dodjeli Zlatnih globusa, ali ne zato što je ona bila vrlo seksi, nego zato što je bila upečatljive crvene boje, dok su sve ostale glumice nosile crninu u znak protesta protiv seksualnog uznemiravanja žena u holivudskoj industriji.

Dodjela Oscara 2018. godine prošla je u znaku još jedne golišave haljine iz njezinog ormara. Ovoga puta radilo se o crveno-bijeloj haljini koja je više otkrivala nego skrivala, no ovoga puta ništa nije ispalo iz nje.

Glumica je poznata po tome što često nosi vrlo golišave i upitne kombinacije s kojima uvijek ima problema, pa kad nešto proviri iz njih, Blanca uvijek završi na naslovnicama portala i časopisa.

Pa kad ne možeš na njih ulogama, posluži se golotinjom.

I njezin Instagram profil vrvi upravo takvim fotografijama, iako glumica ponekad zna iznenaditi elegancijom. Unatoč silnom trudu, Blanca još uvijek nije dobila neku zapaženiju ulogu, no u holivudskim krugovima poznata je kao velika radnica. Naime, njezini roditelji imigranti u SAD-u su morali raditi nekoliko poslova kako njihovoj kćeri ne bi ništa nedostajalo.

Dodjela Oscara zakazana je za 24. veljače 2019. godine

Nekad je bila zvijezda "Baywatcha", a danas se bori s viškom kilograma i neprepoznatljiva je

Sve vidimo: Rijetko zajedničko pojavljivanje slavnog para zasjenila njezina "gola" haljina

Ima 98 godina: Majka slavnog snagatora i glumca danas žali zbog plastičnih operacija kojima se podvrgavala