Njegov ponos

Slavni ljepotan koristi svaku priliku kako bi se pohvalio isklesanim torzom, pa čak i tijekom obiteljske šetnje parkom!

Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) +0 Orlando Bloom i Miranda Kerr (Foto: Profimedia) Galerija

Orlando Bloom je tijekom obiteljske šetnje parkom u Beverly Hillsu podignuo majicu i prijateljima se pohvalio isklesanim trbušnjacima.

Glumac Orlando Bloom od početka karijere slovi kao miljenik ženske publike, a očigledno je da je i sam svjestan koliko je zgodan.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez Dosta dobra reklama Strani mediji raspisali se o dolasku svjetski poznatog milijardera u Hrvatsku, evo što su imali za reći o Lijepoj Našoj!

Nakon što je za svoj 37. rođendan snimljen kako se divi vlastitim mišićima na jahti u Cabo San Lucasu, paparazzi su ga sada ulovili dok je tijekom popodnevne obiteljske šetnje prijateljima pokazivao isklesane trbušnjake.

Glumac je bez problema podignuo majicu usred parka u Beverly Hillsu i nije mario za znatiželjne poglede, dok je njegova partnerica Katy Perry pazila na njihovu kćerkicu Daisy Dove.

Orlando svoj zavidan izgled duguje redovitoj tjelovježbu i pretežno veganskoj prehrani uz pomalo neobična odstupanja.

"Ja sam 90 posto vremena vegan, no jednom mjesečno znam pojesti komad crvenog mesa", kazao je prošle godine u intervjuu za Sunday Times u kojem je otkrio i neke druge čudne navike i rituale, poput jutarnjeg pjevanja religijskih pjesama i zasluživanja doručka, a u svemu ga podržava njegova poznata partnerica.

Inače, Bloom i Katy Perry vezu su započeli 2016. godine, a prekinuli su godinu dana kasnije, no ponovno se pomirili 2018. jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.

Zaruke su pale u veljači 2019. godine, ali su vjenčanje odgodili zbog pandemije koronavirusa, a u kolovozu 2020. godine dobili su kćer.

Orlando ima i 11-godišnjeg sina Flynna kojeg je dobio s bivšom suprugom, manekenkom Mirandom Kerr. Njih dvoje braku su bili od 2010. do 2013. godine, dok je Katy bila udana za britanskog komičara Russella Branda od 2010. do 2012.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa (Foto: John Pavlish) +0 Petar Grašo i Tonči Huljić - 1 Celebrity Viktorija Rađa objavila fotke s priprema za Hanino i Grašino vjenčanje, a njen Dino konačno otkrio lokaciju?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene