vraća se kući

Trudna pjevačica otkazala sve intervjue i zaključala se u sobu pa otišla iz Australije zbog straha od koronavirusa

Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Profimedia) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Profimedia) +0 Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: AFP) Galerija

Katy Perry je čitav dan provela zatvorena u hotelskoj sobi te je otkazala sve intervjue u Australiji zbog straha od koronavirusa. U pratnji tjelohranitelja otišla je iz Australije.

Pjevačica Katy Perry otišla je iz Australije nakon što je čitav dan provela zatvorena u svojoj hotelskoj sobi u Sydneyu zbog straha od koronavirusa.

Pogledaj i ovo Katy Perry - 3 sve, samo ne obična Malo je reći da je Katy Perry sve šokirala kad je fotografima okrenula leđa, ono što im je pokazala nitko od nje nije očekivao

35-godišnja pjevačica prije nekoliko dana je otkrila da je trudna i čeka prvo dijete s partnerom Orlandom Bloomom, a zbog mjera opreza je otišla iz Sydneyja. U zračnoj luci je jastukom prekrila lice i trbuh, a u pratnji tjelohranitelja se ukrcala u avion za SAD.

Dan prije nego što je otišla kući u SAD otkazala je sve intervjue zbog straha od zaraze koronavirusom. U uredima njezine diskografske kuće Universal Music u Australiji poduzete su sve mjere opreza jer se sumnja kako su dvojica njihovih zaposlenika zaraženi virusom. Svi zaposlenici koji su u uredima bili u isto vrijeme s njima u samoizolaciji su.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On a brighter note... a show of gratitude for some bushfire heroes and 7000 of my newest friends in Bright, VIC. Thanks to all who came out and created a new happy memory #fighton 💚 📸 @timsek

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Glumac Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson objavili su kako su se zarazili koronavirusom, a dva dana prije su bili u hotelu u kojem je odsjela i Katy Perry.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene