Orlando Bloom pred Katy Perry kleknuo je nakon nešto više od 3 godine ljubavi.

Galerija


Holivudska prošnja dogodila se na Valentinovo.

Vezani članci Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Profimedia) Druga sreća: Samozatajni par uskoro će stati pred oltar, otkriveni i detalji same ceremonije Russell Brand (Foto: Profimedia) "Zaraslog" komičara smirila je druga žena, a prvoj se planira ispričati za sve užase koje joj je priredio tijekom braka

Radi se o onoj pjevačice Katy Perry i glumca Orlanda Blooma, a kako se naknadno saznalo, ona je uključivala romantično okruženje prepuno ruža. Zaručnički prsten pokazala je pjevačica na svom Instagram profilu, a radi se o onom u obliku cvijeta.

Fotografije koje su procurile otkrile su kako je par slavio taj dan u većem društvu, a nakon što je pjevačica rekla "da" slavlje je samo nastavljeno.

Ipak, njihova ljubavna priča nije bila uvijek med i mlijeko. Podsjetimo, par je zajedno od početka 2016. godine, a prve glasine pojavile su se na after partyju dodjele Zlatnih globusa na kojem se par doslovno nije odvajao jedno od drugoga.

Iako nikada nisu javno pričali o svom odnosu, njihova ljubav bila je očita, jer se par idućih mjeseci doslovno nije odvajao jedno od drugoga. Ipak, u ožujku 2017. godine odlučili su prekinuti, iako su se i dalje nastavili viđati. Nakon romantičnog odmora na Maldivima, a zatim i zajedničkog posjeta Papi početkom 2018. godine, bilo je jasno kako je par svojoj ljubavi dao još jednu šansu.

Katy je već imala iskustva s obnavljanjem propalih veza. S pjevačem Johnom Mayerom prekidala je i mirila se čak pet puta od 2012. do 2016. godine kada je upoznala Orlanda. Također, iza nje je i kratki brak s komičarem Russelom Brandom, poznatim ovisnikom o seksu, koji ju je varao na sve strane, a pjevačica je često otvoreno govorila kako joj je slomio srce.

I iza Orlanda je propali brak s manekenkom Mirandom Kerr s kojima ima sina Flynna, no par je ostao u prijateljskim odnosima. Tako su navodno i Katy i bivša Victoria's Secret anđelica u vrlo korektnim odnosima, a Miranda se 2017. godine ponovno udala za suosnivača Snapchata Evana Spiegela s kojim je također dobila sina. 

Manekenka ukrala pažnju oblinama koje su je proslavile: Pojavila se u haljini koja je jedva obuzdala njen bujni dekolte

Radeljak iz Dubaija objavio fotku na kojoj ga ljubi mlada cura, Pernar komentirao: "Prava ljubav"

Možda je kraljica trbušnjaka, no njezina velika stražnjica na ovoj fotografiji izgleda čudno