Jedna od najmoćnijih i najpopularnijih žena svijeta otkrila je tamnu stranu svog života.


Oprah Winfrey je vrlo vjerojatno jedna od najpopularnijih voditeljica na svijetu, i potpuno sigurno jedna od najmoćnijih i najbogatijih, no nije rođena okružena svilom i kadifom. Njezino odrastanje bilo je daleko od normalnog, a njezina životna priča zvuči poput radnje nekog filma.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan imaju posve neočekivan razlog za veselje, ovo je veliko iznenađenje zbog kojeg će neki negodovati Oprah Winfrey Oprah odbila molbu princa Harryja i Meghan, no ističe da im je prijateljica: "Treba im netko mlađi"

Javnost je bila u šoku kada je slavna voditeljica početkom 90-tih otkrila kako je bila žrtva seksualnog zlostavljanja. Još strašnije je to što su je silovali članovi obitelji. Nakon jednog od nebrojenih silovanja, Oprah je ostala trudna. Imala je samo 14 godina. Užasno se sramila toga što se dogodilo pa se trudila prikriti trudnoću jer je i dalje pohađala školu.

Otkrivena istina o misterioznom 'sinu' koji je zaskočio Oprah

Oprah je rodila dječaka koji je nakon samo dva tjedna preminuo. Tada su je rođaci poslali u drugi grad u kojem je život bio još teži.

Tek nedavno, Oprah je odlučila svom pokojnom dječaku dati ime. Nazvala ga je Kannan. Inspirirana pričom iz Biblije i nakon 47 godina, dječak je napokon dobio ime. Voditeljica je objasnila kako se tada sramila same sebe i svega što se dogodilo i zato dječaku nije željela dati ime. Sada u 61. više se nema čega sramiti. 'Da, imala sam sina i zvao se Kannan'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook