Baš se naljutila

Otkrivena istina o misterioznom 'sinu' koji je zaskočio Oprah

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oprah Winfrey doživjela je neugodno iznenađenje nakon snimanja The Late Showa. Naime, 61-godišnju Oprah iza studija je čekao Calvin Mitchell koji je tvrdio da je njezin sin kojem su dvadeset godina branili da joj se približi.

Slavna voditeljica Oprah Winfrey odlučila je otkriti istinu o navodnom 'sinu' nakon što su se mediji raspisali o tome.

Pogledaj i ovo Oprah Winfrey - 5 Rustikalan štih Oprah Winfrey pokazala je djelić svoga raskošnog doma, za njega je dala nevjerojatnih 50 milijuna dolara!

'Calvin Mitchell je ime čovjeka koji me dočekao nakon emisije, poznajem ga, ali nije moj sin. Upoznali smo se 1990. na setu filma kada mi je ispričao kako teško živi njegova obitelj i od tada im pomažem', rekla je Oprah i dodala kako je za Calvina željela lijepu budućnost pa ga je upisala na fakultet.

'On, na žalost, nije uspio ispuniti svoje obveze na fakultetu pa je odustao. Pružila sam mu još jednu priliku i upisala ga na drugi fakultet, ali su ga i od tamo izbacili. Bilo je to krajem 90-ih kada samo zadnji put razgovarali'.

Muškarac tvrdi da je njezin zaboravljeni sin: 'Želim znati zašto me napustila!'

Oprah se vrlo uzrujala kada je saznala kako je njihov susret ispred studija bio namješten u svrhu prodaje priče tabloidima.

'Ne želim razgovarati s njim jer je to napravio. On je čak tražio da ga usvojim i vjerojatno je još uvijek ljut jer to nisam napravila', rekla je Oprah. Ipak druga verzija priče govori o tome kako je upravo voditeljica tražila da usvoji Calvina.

Calvin pak tvrdi kako ništa nije bilo namješteno već je samo želio vidjeti Oprah. Navodi kako je depresivan i kako se želi ubiti, pa se zato želio vratiti voditeljici.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene