Hrabra zvijezda

Borba glumice s rakom po treći put: ''Ne žalim se, ima i onih kojima je gore od mene''

John Travolta, Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) John Travolta, Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju John Travolta, Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) John Travolta, Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) +0 John Travolta, Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) Galerija

Oliviji Newton-John rak je prvi put dijagnosticiran 1992. godine, a drugi put s njim se suočila 2013. godine. Lani je otkrila da se bolest proširila na leđa.

Tijekom intervjua emitiranog u nedjelju navečer 69-godišnja glumica Olivia Newton-John ispričala je sve o borbi s rakom koji joj se vratio po treći put.

Pogledaj i ovo Mathew Knowles (Foto: Profimedia) Teško razdoblje Otac i bivši menadžer glazbene dive boluje od raka dojke, vijest o bolesti sam je potvrdio

Kako je istaknula, iako je prvo o svemu željela šutjeti jer je razmišljala na način da je to njezin život te da cijelu situaciju treba zadržati za sebe, ipak se predomislila i svoju borbu podijelila sa svima.

Otkako su prošle godine liječnici ustanovili da joj se rak dojke proširio na leđa, podvrgnula se terapiji, a okrenula se modernoj medicini te konzumira lijekove na prirodnoj bazi. Iz prehrane je potpuno izbacila šećer, a da bi ublažila fizičku bol, konzumira marihuanu.

Olivijin suprug s kojim je u braku deset godina John Easterling na njihovu ranču u Santa Barbari uzgaja kanabis samo za nju.

Zvijezda filma ''Briljantin'' ističe da vrijeme ne provodi žaleći se, već se konstantno pokušava osvijestiti činjenicom koliko je sretna u životu.

''Postoje ljudi koji prolaze kroz puno, puno gore stvari od mene. Ja za razliku od drugih imama brojne privilegije u životu'', zaključila je glumica.

To je potkrijepila činjenicom da živi na predivnom mjestu, ima divnog supruga, posjeduju životinje koje obožavaju, a ostvarila je i uspješnu karijeru.

''Nemam se zbog čega žaliti, zaista. Nisam zabrinuta zbog raka, vjerujem da ću ga pobijediti i ovaj put. To mi je cilj'', zaključila je glumica.

Oliviji je rak prvi puta dijagnosticiran 1992. godine, a ona od tada promiče zdrav život. Nakon tadašnje dijagnoze osnovala je zakladu za istraživanje i liječenje raka. Bolest joj je drugi put dijagnosticirana 2013., a prošle godine rak dojke se proširio na leđa.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene