Oliviji Newton-John rak je prvi put dijagnosticiran 1992. godine, a drugi put s njim se suočila 2013. godine. Lani je otkrila da se bolest proširila na leđa.

Galerija


Tijekom intervjua emitiranog u nedjelju navečer 69-godišnja glumica Olivia Newton-John ispričala je sve o borbi s rakom koji joj se vratio po treći put.

Vezani članci Mathew Knowles (Foto: Profimedia) Otac i bivši menadžer glazbene dive boluje od raka dojke, vijest o bolesti sam je potvrdio Rita Wilson i Tom Hanks (Foto: Profimedia) Glumica i pjevačica progovorila o najtežim danima u životu, evo što je bila poručila slavnom suprugu

Kako je istaknula, iako je prvo o svemu željela šutjeti jer je razmišljala na način da je to njezin život te da cijelu situaciju treba zadržati za sebe, ipak se predomislila i svoju borbu podijelila sa svima.

Otkako su prošle godine liječnici ustanovili da joj se rak dojke proširio na leđa, podvrgnula se terapiji, a okrenula se modernoj medicini te konzumira lijekove na prirodnoj bazi. Iz prehrane je potpuno izbacila šećer, a da bi ublažila fizičku bol, konzumira marihuanu.

Olivijin suprug s kojim je u braku deset godina John Easterling na njihovu ranču u Santa Barbari uzgaja kanabis samo za nju.

Zvijezda filma ''Briljantin'' ističe da vrijeme ne provodi žaleći se, već se konstantno pokušava osvijestiti činjenicom koliko je sretna u životu.

''Postoje ljudi koji prolaze kroz puno, puno gore stvari od mene. Ja za razliku od drugih imama brojne privilegije u životu'', zaključila je glumica.

To je potkrijepila činjenicom da živi na predivnom mjestu, ima divnog supruga, posjeduju životinje koje obožavaju, a ostvarila je i uspješnu karijeru.

''Nemam se zbog čega žaliti, zaista. Nisam zabrinuta zbog raka, vjerujem da ću ga pobijediti i ovaj put. To mi je cilj'', zaključila je glumica.

Oliviji je rak prvi puta dijagnosticiran 1992. godine, a ona od tada promiče zdrav život. Nakon tadašnje dijagnoze osnovala je zakladu za istraživanje i liječenje raka. Bolest joj je drugi put dijagnosticirana 2013., a prošle godine rak dojke se proširio na leđa.