Olivia Newton-John (FOTO: Getty)
Olivia Newton-John (FOTO: Getty)

Olivia Newton John ne gubi optimizam unatoč tome što joj se opaka bolest vratila prije nekoliko mjeseci.


Glazbenica i glumica Olivia Newton-John krajem svibnja rastužila je brojne obožavatelje nakon što im je otkrila da joj se vratio karcinom dojke. Rak joj je metastazirao na dio kralježnice, zbog čega je Olivia imala problema s kretanjem. O borbi s bolešću britanska zvijezda progovorila je tijekom gostovanja u australskom izdanju emisije 60 Minutes.

"Sada mogu hodati, ali samo kratke udaljenosti. Naravno da je sve to zastrašujuće. Lagala bih kad bih rekla da nisam bila prestravljena. No rekla sam sama sebi: 'Moraš proći kroz ovo'", kazala je pjevačica čiju je izjavu prenio Daily Mail.

Olivia Newton-John (Foto: Getty)

"Najteže mi je bilo nositi se sa stravičnom boli. Pokušavala sam održati nastupe, ali taj potez bio je zaista očajnički", priznala je Olivia. U oporavku joj trenutno pomaže medicinska marihuana koju uzgaja njezin suprug John Easterling.

"Imala sam i imam nevjerojatan život i zbog toga nemam razloga za žaljenje. Svi imamo u životu nešto kroz što moramo proći. Ovo je bio moj izazov", zaključila je Olivia koja optimizam nije izgubila ni u najtežim trenucima.