Reakcija na lažnu vijest

''Oliver je dobro i liječenje se nastavlja. Ne vjerujte dezinformacijama koje trenutno kruže''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tijekom subotnjeg popodneva pojavila se lažna vijest da je splitski pjevač Oliver Dragojević preminuo, no to nikako nije točno i demantirano je na njegovoj službenoj Facebook stranici.

Na službenoj stranici Olivera Dragojevića objavljeno je kako kruže dezinformacije da je preminuo, ali da je on dobro i da nastavlja liječenje.

Pogledaj i ovo Oliver Dragojević Ovo se čekalo! Oliveru Dragojeviću pet i pol godina nakon smrti odana posebna počast, evo i tko je za sve zaslužan

''Oliver je dobro i liječenje se nastavlja. Molimo, ne vjerujte dezinformacijama koje trenutno kruže!'', stoji na Facebook stranici Oliver Dragojević (Offical).

"Ništa strašnije nisam mogao čuti. Zaledio sam se kad sam to pročitao. Ne mogu ni shvatiti kako je tek bilo obitelji. Ne kužim motiv, namjeru ni izvor. To je van pameti. Oliver je dobro. Sinoć je igrao karte - briškulu i trešete. Ne daj Bože da on ovo čuje. Cijelo popodne sam bio tužan", komentirao nam je ovu lažnu vijest o smrti Nenad Ninčević, Oliverov suradnik i prijatelj.

Podsjetimo, Oliver je ovog ljeta otkrio da boluje od teške bolesti te zamolio za mir i privatnost tijekom dana liječenja i oporavka. Početkom mjeseca otkazani su koncerti pod nazivom "OLIVERovih 70" u Spaladium Areni. Službeno je navedeno da se koncerti otkazuju do završetka liječenja poznatog glazbenika.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene