Otkazani su koncerti pod nazivom "OLIVERovih 70" u Spaladium Areni. Iako im se Oliver Dragojević jako veselio, zbog zdravstvenih razloga neće moći nastupati.

Galerija


Koncerti pod nazivom "OLIVERovih 70" otkazuju se do završetka liječenja slavnog glazbenika. Organizatori su objavili vijesti na službenoj Facebook stranici Olivera Dragojevića. Prenosimo ga u cijelosti:

Vezani članci Vesna i Oliver Dragojević Vesna Dragojević odala što njezinom suprugu Oliveru ne bi bilo drago da vidi, a i što je njoj i dalje teško: "Ne znam kad ću to moći" U Veloj Luci održan koncert u čast Oliveru Dragojeviću - 2 Na koncertu u čast Oliveru okupile su se mnoge zvijezde koje su dobro poznavale glazbenu legendu: "Takav se rađa jednom u 100 godina"

"Legendarni 70-godišnji pjevač Oliver Dragojević prisiljen je zbog zdravstvenih razloga otkazati splitske koncerte kojima se izrazito veselio. Oliver se, kao što je javnost upoznata, već mjesecima bori s teškom bolesti. Koncerti pod nazivom "OLIVERovih 70" uz Zagrebačku filharmoniju, koji su se trebali održati 15. i 16. prosinca u splitskoj Spaladium Areni, otkazuju se do završetka liječenja. Oliveru je jako teško što mora razočarati publiku koja ga toliko godina prati, ali svi vjerujemo u pozitivan ishod i nove koncerte", službeno je priopćenje iz Oliverovog tima.

Dragojević je ovog ljeta otkrio da boluje od teške bolesti te zamolio za mir i privatnost tijekom dana liječenja i oporavka.