ukazao na njezin problem

Jennifer Lopez razotkrio prvi suprug? "Želim njoj i Benu svu sreću u braku, ali siguran sam da neće dugo potrajati"

Jennifer Lopez i Ojani Noa Jennifer Lopez i Ojani Noa Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ojani Noa (Foto: VINCE BUCCI / AFP) Jennifer Lopez, Ojani Noa (Foto: Profimedia) Ben Affleck i Jennifer Lopez - 3 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 4 Ben Affleck, Jennifer Lopez Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 +1 Ben Affleck i Jennifer Lopez Galerija

Kubanski glumac Ojani Noa otvoreno je progovorio o braku s Jennifer Lopez, kojoj je bio prvi suprug, a otkrio je i zašto misli da je njezin brak s Benom Affleckom osuđen na propast.

Latino-diva Jennifer Lopez nedavno se udala za glumca Bena Afflecka, a sada se o tome za medije oglasio njezin prvi suprug.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez bez filtara i fotošopa Paparazzo-fotografije Jennifer Lopez otkrile su kako zapravo izgleda, ipak nije sve onako kako se čini na Instagramu!

Kubanac Ojani Noa, koji je od konobara postao glumac, otvoreno je progovorio o njihovu braku te je prognozirao i kako Bennifer neće dugo potrajati, a otkrio je i zašto to misli.

"Želim njoj i Benu svu sreću u braku, ali siguran sam da neće dugo potrajati. Jen obožava biti zaljubljena, ali bila je zaručena već šest puta. Ben je suprug broj četiri. Ja sam bio suprug broj jedan i rekla mi je da sam ljubav njezina života. Kada smo prve bračne noći legli u krevet, rekla mi je da ćemo zauvijek biti zajedno", kazao je Ojani za Daily Mail.

Iako se od pjevačice razveo 1998., godinama su ostali u dobri prijatelji, no sada je odlučio javno progovoriti o njihovu braku jer mu je dosadilo da ga u medijima etiketiraju kao siromašnog konobara kojeg je J.Lo odbacila nakon godinu dana.

"Bili smo par dvije godine, ali smo gotovo desetljeće bili prijatelji. Puno puta sam se osjećao kao Pepeljuga", prisjetio se te je istaknuo i kako nije imao pojma tko je ona kada su se upoznali.

"Zaljubili smo se kad je ona već bila poznata, ali tijekom našeg braka postala je megazvijezda. Godinama mi je bilo teško pričati o tome i samo sam želio nastaviti živjeti svojim životom. No sada kada se udala za Bena, koji je dobar tip, ti osjećaji su se naglo vratili", priznao je i nastavio: "Puno se toga pisalo o Jen i meni u posljednjih nekoliko tjedana i većina toga je neistinita. Želim da ljudi znaju pravu priču."

Jennifer je Ojani upoznao u Miamiju 1996. godine, gdje je radio kao konobar u restoranu Glorije Estefan. Upravo ondje šarmirao je J.Lo te su započeli vezu. Nakon nekoliko mjeseci veze stali su pred oltar 22. veljače 1997. godine, no brak im se raspao nakon godinu dana.

Nakon rastave Ojani je pokušao ostvariti karijeru na velikom platnu, a pojavio se u nekoliko filmova te je radio i kao producent. Danas radi kao osobni trener, a namjeravao je objaviti i knjigu o svojem braku s Lopez, no pjevačica ga je 2006. godine tužila i spriječila u toj namjeri.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan, Jovana Stojiljković i Helena Minić Matanić Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 2 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 1 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) +13 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) Celebrity Jedan od naših najpoželjnijih glumaca uživa na ljetovanju s 11 godina mlađom kolegicom kojoj se vratio nekoliko mjeseci nakon prekida

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 1 Franka Batelić +30 Franka Batelić Celebrity Franka Batelić u minijaturnom bikiniju ponosno pokazala poveći trbuh: "Koja lijepa trudnica!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene