Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznati bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović sada se i prvi put oglasio nakon tragične nesreće.


Glumac Emir Hadžihafizbegović proživljava najteže trenutne u svojem životu. Sada se prvi put i oglasio nakon tragičnog događaja u kojem je život izgubila Anica Kuduz, majka domaće manekenke Lane Kuduz. 

Emir Hadzihafizbegović u tragičnoj nesreći usmrtio majku poznate manekenke

Hadzihafizbegović je poručio kako se zahvaljuje medicinskom osoblju u Novoj Gradiški i Slavonskom Brodu, na profesionalnosti i maksimalnoj ljudskoj pažnji koju su pokazali prema njemu.

'Prije svega, želim izjaviti sućut obitelji gospođe Anice Kuduz. Osnovna misao koja kola mojom glavom je da je to nešto što me jako potreslo, ali, nažalost, ja nikakvu sliku ispred sebe nemam, osim jednog tunela, mraka. Ničega. To moje stanje, međutim, ničim ne umanjuje bol obitelji koja je izgubila jednog svog člana', rekao je glumac za sbplus.

'Želim dodati da generalni osjećaj koji vlada mojom psihom jest: prvo, beskrajna potreba da se sretnem s obitelji Kuduz i drugo, da se u cijelosti rasvijetle okolnosti pod kojima se nesreća dogodila', dodao je Hadzihafizbegović.

'Gospodin Hadžihafizbegović je, osim ozljede ramena koja je sanirana u Novoj Gradiški, pretrpio i ozljedu kralježnice. Njegovo liječenje je nastavljeno u Slavonskom Brodu', rekao je Tihomir Biščević, sanacijski ravnatelj Bolnice "Dr. Josip Benčević".

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook