Kći izbjegla smrt

Emir u tragičnoj nesreći usmrtio majku poznate manekenke

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Majka manekenke Lane Kuduz smrtno je stradala u stravičnoj prometnoj nesreći.

Glumac Emir Hadžihafizbegović u prometnoj je nesreći koja se u nedjelju navečer dogodila na autocesti A3 kod mjesta Bročice usmrtio 63-godišnju Anicu Kuduz, piše Večernji list.

Pogledaj i ovo showbuzz Poginula žena VIDEO U tragičnoj nesreći sudjelovao poznati glumac

S majkom je za vrijeme nesreće bila i njezina 26-godišnja kći i manekenka Lana Kuduz koja se u trenutku nesreće spasila skokom preko ograde.

Nakon vijesti da je protiv bosanskohercegovačkog glumca Emira Hadžihafizbegovića sisačko-moslavačka Policijska uprava podnijela kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće na autocesti A3, Dnevni avaz je stupio u kontakt s njegovom suprugom Aidom. Supruga poznatog glumca tvrdi da njezinoj obitelji prijavu još nitko nije dostavio, a Emira policija još nije saslušala.

Hadzihafizbegović dobio prijavu - vozio prebrzo

'Tužba još nikada nije došla do nas. Policija nije uzimala nikakve izjave od Emira. U ovoj bolnici gdje je Emir u isto vrijeme dok je njemu jučer bila operacija, bila je i obdukcija ženi koja je nažalost umrla. Njoj će danas ili sutra biti pokop. Mi smo već sućut njezinoj obitelji izrazili putem telegrama', rekla je Aida za Dnevni avaz.

Sisačka policija je protiv bosansko-hercegovačkog glumca Emira Hadžihafizbegovića podnijela kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće. I sam je zadobio teške ozljede, te je zadržan u bolnici te na operaciji ruke.

U nedjelju navečer je na autocesti A3 kod Novske u mjestu Bročice udario ženu koja je kasnije preminula u bolnici u Novoj Gradišci. Iako on nije uzrokovao nesreću za čijim se počiniteljem još traga, prijava je podignuta jer je naletio na auto.

Neoprezni je vozač srušio svjetleće znakove upozorenja koji su označavali radove na autocesti i potom pobjegao. Na taj je dio naletio drugi automobil kojem je u tom trenutku pukla guma. U njemu je bio muškarac i dvije žene, te su oni potom izašli iz automobila da bi promijenili gumu. Tada je na njih autom naletio BIH glumac koji je dobio policijsku prijavu i kako stoji, na žene je naletio velikom brzinom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene