Nazvali ga užasnim

"To je katastrofa": Beckhama dočekali "na nož"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

David Beckham odigrao je ulogu u filmu "Kralj Arthur" Guya Ritchieja. No, svijet nije oduševljen.

Dao je Guy Ritchie ulogu svom prijatelju Davidu Beckhamu, no pitanje je kaje li se danas. Naime, David je odigrao ulogu u filmu "Kralj Arthur", a obožavatelji koji su ga vidjeli u traileru filma po prvi put, nisu se nimalo oduševili. Zapravo, kada je trailer objavljen na YouTubeu, obožavatelji nisu imali nimalo milosti za bivšeg nogometaša pa su poprilično iskritizirali njegov glumački debi.

Pogledaj i ovo Proslava rođendana Victorije Beckham - 4 kakav raspašoj! Beckham iznio Victoriju na leđima s proslave njezinog 50. rođendana, fotografije su dokaz da je ovo bila fešta o kojoj će se još dugo pričati!

"Što mu se dogodilo s glasom? Užasno zvuči, a ako tako zbilja priča to je katastrofa", piše jedan komentator. "Ne razumijem zašto David prisiljava ljude da ga trpe i gledaju njegov očajnički pokušaj da bude glumac. Bio je nogometaš i to jako dobar, ovo ne radi zbog novca... Ako postoji razlog zašto gledati ovaj film, David Beckham sigurno nije jedan od tih razloga", zaredale su se kritike na račun slavnog bivšeg nogometaša.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene