Lažna humanost?

Raskrinkan David Beckham? Procurili skandalozni mailovi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Veliki skandal izbio je nakon što su hakirani mailovi Davida Beckhama. On tvrdi da su mailovi izmijenjeni.

Veliki skandal dogodio se Davidu Beckhamu, a sve vezano uz njegov humanitarni rad. Naime, hakeri su objavili mailove koji pokazuju da se nogometaš bavi humanitarnim radom kako bi postao vitez, a ne zato što bi to htio.

Pogledaj i ovo Princ William, David Beckham hm... Evo zašto svi pričaju o Beckhamu nakon što se pojavio na dodjeli prestižnih nagrada, a i koja je njegova izjava naljutila Britance!

Ekskluzivnu priču donio je tabloid The Sun. Bivša nogometna zvijezda suočava se s optužbama da je odbor za dijeljenje tog priznanja nazvao "nezahvalnim pič**ma" nakon što ga nisu proglasili "Sir Davidom" te da zapravo nije želio financirati dobrotvorne akcije.

Optužbe je komentirao i sam Beckham, putem svojih glasnogovornika.

O seriji neugodnih mailova oglasili su se i Beckhamovi glasnogovornici, koji tvrde da su mailovi "hakirani i izmijenjeni" s njegove privatne e-mail adrese.

Među tvrdnjama iznesenim u mailovima je i ona da je Beckham, inače Unicefov ambasador, tražio 6685 funti za let prvom klasom kako bi se pojavio na događanju u Aziji, iako su mu sponzori osigurali privatni avion. Njegov prijatelj i PR savjetnik Simon Oliveira savjetovao je Beckhamu da uloži milijun dolara za organizaciju večere za Unicef u Šangaju. Beckham je navodno odgovorio prijatelju: "Neću ulagati svoj privatni novac u to. Prebaciti milijun dolara u tu zakladu je zapravo ulaganje mog novca, da te zaklade nema, novac bi bio samo moj. To je moj jebe*i novac".

Osim toga, ljut je navodno bio i kad je svojedobno priznanje umjesto njega dobila Katharine Jenkins. "Nagrađena je za što? Za to što je pjevala na ragbiju, išla vidjeti vojsku i uzimala kokain. Jeb**a sprdnja".

U tekstovima o Bekchamu insinuira se da je humanitarne akcije odrađivao i financirao kako bi privlačio oglašivače i vezivao se uz unosne ugovore.

 

This wonderful lady used to look after me at Manchester United and it's always so amazing seeing her... Cathy has worked at Manchester United for almost 49 years, a truly remarkable achievement and a very special lady.... @manchesterunited

A photo posted by David Beckham (@davidbeckham) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene