Maja Šuput i Nenad Tatarinov u srijedu su dobili sina, a sada ne prestaju nagađanja o imenu koje će mu pjevačica dati. Dok se ona ne oglasi, fanovi se zabavljaju na društvenim mrežama.

Galerija


Maja Šuput i Nenad Tatarinov u srijedu su dobili sina, a njezini obožavatelji na društvenim mrežama sada se zabavljaju i nagađaju koje će ime supružnici dati djetetu. 

Vezani članci Maja Šuput Maja Šuput preslatkom fotkom otkrila dio atmosfere sa slavlja na kojem je maleni Bloom bio glavna zvijezda Maja Šuput Šuput podijelila dio luksuza u kojem uživa u omiljenom odmaralištu, a maleni je Bloom već dobio preslatke poklone

Mnogi čestitaju Šuput ispod njezinih objava na Instagramu i posebno su uvjereni da će se par odlučiti za jedno ime. Naime, 17. ožujka je Dan svetog Patrika pa smatraju da će to presuditi. 

"Mislim da će se zvati Patrik", "Zove li se Patrik?", "Sigurno će biti Patrik", komentirali su. 

Maja je nekoliko dana prije porođaja otkrila da je napokon odabrala ime za sina, ali nije rekla i koje, već je samo dala naslutiti. 

"Svi me pitate za ime. Zapisano je i zaključano u mom rokovniku. I neću vam reći", istaknula je pjevačica, koja je ranije rekla da će sigurno biti riječ o stranom, moćnom imenu. 

Inače, kako smo saznali od izvora bliskih obitelji, Šuput je u rodila carskim rezom u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Maji i Nenadu to je prvo dijete, a od trenutka kada su u listopadu prošle godine objavili vijest da će postati roditelji njihovoj sreći nije bilo kraja, a pjevačica je na društvenim mrežama dijelila slatke trenutke iz trudnoće.

Najpoznatiji filmski agent dosad je ljubio 75 ljepotica, no ovo su one koje se pamte: Koja vam je omiljena Bondova djevojka?

Maja Šuput i Nenad Tatarinov postali roditelji, pjevačica je rodila sina!