Roko Blažević pobjednik je ovogodišnje Dore s pjesmom "The Dream".

Galerija


Roko Blažević prošlog je vikenda proglašen pobjednikom Dore.

Vezani članci Roko Blažević (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Sve je objasnio: Jacques Houdek otkrio tajnu Rokovih anđeoskih krila i poruku koju nose Roko Blažević (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Ljudi tvrde da Hrvatska šalje plagijat na Eurosong! Je li ovo znao Roko Blažević?

Njegova pjesma "The Dream", iza koje stoji njegov mentor Jacques Houdek, prošle je subote u Opatiji proglašena najboljom, a osim pjesme, puno je pozornosti privukao i Rokov potpuno bijeli stajling s anđeoskim krilima.

Za jedno i drugo odmah su se javili kritičari koji naglašavaju kako je baš sve u vezi s Rokom i njegovom pjesmom čisti plagijat, no kada ostavimo takve polemike po strani, činjenica jest kako je 18-godišnjak iznimno glazbeno talentiran.

No čini se kako to neće biti dovoljno za uspjeh na Eurosongu, koji će se ove godine održati u Izraelu. Naime, službena stranica natjecanja na Instagramu je objavila da će Roko biti ovogodišnji hrvatski predstavnik, no komentari mu nisu išli u prilog.

I dok je Houdek uvjeren u pobjedu, veći dio pratitelja ovog glazbenog spektakla pjesmi je dao crveno svjetlo.

"Žao mi je, ali ne", "Usudi se sanjati da će ovo proći u finale", "Snovi se ponekad ne ostvaruju", "Hrvatska se još jednom neće uspjeti probiti do finala", "Lijepa balada, ali loš izbor", "Odličan glas, ali pjesma nije ništa posebno", "Volim vas, Hrvatska, ali ova pjesma zvuči kao da je iz 2009. godine. Ipak, želimo vam svu sreću", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod fotografije.

Mi Roku želimo puno sreće i uspjeha! 

Htjela je biti seksi, a ispala je vulgarna: Članica slavne obitelji grudi je prekrila samo dvjema trakama!

Nikad ljepša: Domaća glumica navukla se na teretanu i trčanje, a rezultate je pokazala u mini haljini

Mirsad Kerić je živ, oglasio se njegov sin: ''Krivo su prenijeli menadžeru, još je u teškom stanju i bori se za život''