Frontmen Linkin Parka, Chester Bennington, pronađen je mrtav sredinom godine.

Galerija


Objavljeni su nalazi obdukcije Chestera Benningtona, frontmena Linkin Parka, koji si je oduzeo život sredinom godine. Nalazi pokazuju da je u organizmu imao malu količinu alkohola, a nalaz krvi pokazuje da je vjerojatno bio pozitivan i na MDMA. Pokazao je to jedan test te se ne može sa sigurnošću tvrditi prisutnost te droge. Krajnji zaključak testova jest da Chester nije bio pod utjecajem droga kad je umro, prenosi TMZ.

Vezani članci Irina Shayk (Foto: Getty Images) 50 godini stariji, bubnjar rock benda i holivudski snagator: Ovo su tajni bivši dečki zanosne Ruskinje! Slika nije dostupna Prerano otišao još jedan velikan rocka: Frontmen Linkin Parka pronađen mrtav

Policija je na njegovu noćnom ormariću pronašla bočicu Zolpidema (lijek za tešku nesanicu, op.a.) te pivo. Njegova supruga rekla je kako je prije smrti Chester bio anksiozan, a u prošlosti i depresivan te suicidalan. Samoubojstvo je pokušao i 2006. godine.

Talinda je dodala da se njezin suprug liječio od ovisnosti te bio čist više od godinu dana. Chester si je oduzeo život u srpnju ove godine. Nije pronađeno oproštajno pismo, no policija je u njegovu domu pronašla biografiju koja je bila rukom pisana.